Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: Unirea Alba Iulia – CSM Școlar Reșița 0-3 (0-2) | „Rosso-nerii”, victorie facilă în „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia a pierdut la un scor de neprezentare, 0-3 (0-2), partida de pe „Cetate”, cu CSM Școlar Reșița, „alb-negrii” suferind cel mai drastic eșec stagional pe teren propriu.

„Rosso-nerii” s-au impus fără emoții, câștigând la pas și continuă cursa spre eșalonul secund, cu a 9-a victorie din 10 întâlniri, în vreme ce uniriștii suferă a doua înfrângere la rând și trăiesc emoțiile intrării în hora retrogradării.

La fel ca în urmă cu două sezoane, la Galtiu, echipa din Valea Domanului a luat trei puncte lejer contra Unirii, vitale în economia luptei la vârf. CSM Școlar Reșița și-a atins scopul, a câștigat facil jocul, de partea cealaltă fiind o prestație departe rău de ce a fost runda trecută sub Drăgana, în derby „de Alba”.

Sugestivă este imaginea suporterului unirist Răzvan Magda, un obișnuit al jocurilor albaiuliene, ce a preferat să vadă jocul dintr-un blacon al unui bloc aflat lângă stadionul „Cetate”

*Bicheși: „Reșita – <<veni, vidi, vici>>”

În acest meci ne-am propus să jucăm mult mai bine, dar nu am reușit decât în puține momente. Nu suntem în stare să gestionăm jocurile cu echipele fruntașe, iar Reșita este o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, ce a venit la Alba Iulia cu lecția bine învățată. Se poate concluziona „veni, vidi, vici”, la fel ca și în tur. Este a doua oară în acest campionat când Reșița se resuscitează printr-o victorie împotriva noastră. Am dat șanse unor jucători, care m-au dezamăgit. Sperăm să ne revenim, punctele de la Avrig sunt foarte importante„, a spus Adrian Bicheși.

*Leo Doană: „Adversarii nu ne-au creat niciun fel de emoții”

„Obiectivul nostru nu este să promovăm. Jucăm fiecare meci la victorie, dacă vom ajunge sus, nu ne dăm la o parte, dar nu depinde numai de noi. Adversarii nu au avut nicio ocazie, nu am avut niciun fel de emoții, am dominat jocul la toate capitolele. Sperăm să câștigăm și miercuri împotriva Cugirului, sunt trei puncte importante în joc”, a precizat Leo Doană.

*0-3, MIN. 55: D. TOMA l-a driblat portarul și din unghi închis a finalizat în poarta goală, cu toată opoziția lui Potopea

*0-1, MIN.  18: VĂDRARIU transformă cu un șut în stânga, un penalty obținut de Săulescu, la o ieșire total airă emurea a portarului Williams, ce l-a faultat inutil pe reșițean

*0-2, MIN. 25: un nou penalty obținut de Săulescu, șut în dreapta careului mare, tot la un duel cu Williams, o altă greșeală a goalkeeperului gazdelor, lovitura de pedeapsă ușor acordată, VĂDRARIU înscrie din punctul cu var, șutând în dreapta

La reluare, Selagea (50), nu ajunge în careul mic, o minge recentrată de Potopea, cu capul. Se face 0-3, iar reșiâenii mai solicită un penalty (60), pentru un henț la Mazilu, la centrarea lui Mierlici. Săulescu (73) – șut de la 17 metri, mingea șterge stâlpul stâng. În minutul 90+1, L. Roman a șutat de la distanță, a respins Zimmermann

În minutul 7, prima ocazie a meciului, cap alături Bactăr, după un corner executat de pe dreapta. Tat (15) a șutat de la 20 de metri, a prins Zimmermann. În minutul 32, uniriști solicită un penalty la un duel al lui Fetița cu Vlădia, o situație destul de controversată. Ratare mare Fetița (40) – singur cu Zimmerman, șut din zona centrală, în plasa laterală

Puțini spectatori în tribună, în jur de 200, între care 5 fani reșițeni, poziționați la tribuna a doua, dar și echipierii Metalurgistului Cugir și ACS Dumbrăvița.

*Williams, debut la Unirea!

Problemele medicale ale titularului Rareș Sporea au determinat titularizarea în premieră între buturile gazdelor a portarului de culoare Femi Williams, ce a provocat două penalty-uri puerile.

Echipe:

Unirea: Williams – Mazilu (84, Zsigmond), Potopea, Scrob, Ad. Matei (46, L. Roman) – De Marco, Al. Giurgiu (73, V. Domșa) – Selagea, Bârdea, Tat – Fetița (84, Boboia); rezerve Sporea – An. David, Mardare. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu, Raul Oargă.

CSM Școlar: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Banac – Săulescu (80, Babei), Breșneni, D. Toma, Musteța (57, Mierlici) – Vădrariu (68, Velcotă), M. Staicu (74, D. Ene); rezerve F. Toader – Vadasis,. Roșca. Antenor Leo Doană.

*Avertismente: Ad. Matei (25), L. Roman (64), Fetița (81)/ Vlădia (67)

*Se anunță o confruntare extrem de importantă pentru ambele combatante, amifitrionii (locul 9, 26 de puncte) nefiind deloc liniștiți, în vreme ce bănățenii vizează promovarea în eșalonul secund.

În toamnă, în Valea Domanului, “alb-negrii” au suferit cea mai drastică înfrângere stagională, scor 1-4, meci disputat la câteva zile după duelul de lux cu FCSB, în “16”-imile Cupei României, de la Zlatna, pe atunci ambele formații având pretenții de accedere în eșalonul superior.

Arbitri R. Necriș (Chechici), Cr. Mureșan (Cavnic), Gh. Tarba (Coaș) Observatori A. Huzu (Sibiu), Fl. Oglindoiu (Mehedinți)

[nggallery id=6961]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea