Rămâi conectat

Sport

FOTO: Liga a IV-a, etapa a 4-a, Olimpia Aiud – Euro Şpring 1-2 (1-1) | Trupa lui Radu Andone n-a stopat liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Aiud, Euro Şpring ocupanta primei pozițiiOlimpia Aiud-Euro Spring4 înaintea rundei a 4-a n-a fost stopată de ambițioasă echipă condusă de Radu Andone, derby-ul de pe „Aiudelul” încheindu-se cu scorul de 1-2 (1-1).

Euro a avut de înfruntat o replică dârză din partea aiudenilor, într-un meci marcat de greșeli de arbitraj. „Ne-au lipsit 6 jucători, dar meciul l-am făcut singuri greu. Muncim, acesta e secretul, lucrăm cu zâmbetul pe buze. Am intrat în jocul adversarilor, unii foarte agresivi”, a spus Florin Berța, antrenorul liderului.

*Tecoanță a marcat în min. 89

Tecoanță, în minutul 89 a adus o victorie grea, fructificând din apropiere o fază începută de Osogo.

Euro Șpring n-a pierdut primele puncte, încasând însă primul gol din actuala stagiune, în fapt un… autogol (V. Popa) în min. 40. Partida echilibrată a debutat cu golul lui Osogo (17), ambele formații având absențe importante din efectiv.

*Greșeli de arbitraj

Centralul D. Nemeș a greșit în defavoarea ambelor tabere, Olimpia solicitând o eliminare în primul mitan pentru un fault din postura de ultim apărător la Bălan (min. 27).

În minutul 34, Bălan a lovit transversala, după o fază de atac în zona centrală. Același jucător a fost iertat însă de eliminare în minutul 44, când nu i s-a acordat al doilea galben. Euro a solicitat o lovitură de pedeapsă în min. 47, pentru un fault asupra lui Tecoanță. Olimpia a mai marcat o singură dată în actul secund, prin . Bălan, gol anulat pe motiv de ofsaid, la semnalizarea asistentului.

*Spectatori de lux

În tribune s-au aflat oficiali de la Viitorul Sântimbru, antrenorul Dan Comșa și președintele Adrian Hulea, dar și jucători de la CS Ocna Mureș, conduși de Ovidiu Maier.

Program, ora 17.00: CS Ocna Mureş – AFC Unirea Alba Iulia, Cuprirom Abrud – Energia Săsciori; *duminică, 13 septembrie, ora 11.00: Rapid CFR Teiuş – Viitorul Spicul Daia Română, CIL Blaj – ASC Pianu; ora 17.00: Viitorul Sântimbru – Gaz Metan Valea Lungă, Dalia Sport Daia Română – Mureşul Vinţu de Jos, Şurianu Sebeş – Inter Ciugud


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Viitorul Sântimbru în faza regională a Cupei României: adversari Voința Sibiu și Inter Cristian (Brașov)! Vezi programul meciurilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru în faza regională a Cupei României: adversari Voința Sibiu și Inter Cristian (Brașov)! Vezi programul meciurilor Viitorul Sântimbru va juca în Cupa României, faza regională, cu Voința Sibiu (Sibiu) și Inter Cristian (Brașov). În cazul în care va câștiga grupa, echipa lui Adrian Bicheși va susține finala în deplasare, în 20 iulie, adversar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea