Rămâi conectat

Sport

FOTO: Liga a IV-a, etapa a 18-a, Mureşul Vinţu de Jos, de neoprit, victorie în „Mica Romă”, 1-0, reușită Stoianof, din penalty | La Teiuş, victoria Unirii Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj - Muresul Vintu 21Mureşul Vinţu de Jos merge strună sub comanda lui Dan Mănăilă, câştigând al treilea joc din retur, în deplasarea din „Mica Romă”, contând pentru etapa a 18-a a Ligii a IV-a, scor 1-0 (0-0).

Vizitatorii s-au impus în inferioritate numerică, câștigând trei puncte extrem de importante.

Unicul gol al unui joc tensionat a fost marcat de Stoianof  (71, din penalty), faza la care a fost faultat D. Ianc fiind contestată de gazde.

S-a jucat aspru, cu multă tensiune și nervi, Dulap (Mureșul) fiind eliminat în minutul 62.

Mureşul Vinţu de Jos a obţinut o victorie chinuită pe terenul echipei CIL Blaj, după un meci extrem de încrâncenat. Echipa pregătită de Dan Mănăilă a câştigat cu 1-0 (0-0), unicul gol al întâlnirii fiind marcat de fostul jucător al Rapid Teius - Unirea Alba Iulia 2Universităţii Craiova, Ovidiu Stoianof, care a transformat, în minutul 71, un penalty contestat puternic de gazde. De remarcat este faptul că golul echipei vizitatoare a fost reuşit în inferioritate numerică, după ce, în minutul 62, fundaşul Florin Dulap a primit direct cartonaşul roşu pentru fault în postură de ultim apărător la atacantul CIL-ului, Răzvan Comănici.

Partida de la Blaj a fost una presărată cu foarte multe faulturi, unele duse la limita regulamentului, fapt ce a provocat dese întreruperi, cu repercusiuni în cursivitatea jocului. De altfel, cele două formaţii au contestat multe din deciziile brigăzii de arbitri, considerată vinovată penntru fragmentarea jocului. Cea mai incomodată a părut Mureşul Vinţu de Jos, echipă care a fost nevoită să accepte un joc bărbătesc, mai puţin spectaculos. Totuşi, echipa oaspete au fost în câteva rânduri aproape de gol, dar fie bara, fie portarul Cătălin Tulbure s-au oRapid Teius - Unirea Alba Iulia 1pus golului. Gazdele de la CIL Blaj au părut preocupate în special să nu primească gol, dar au avut două ocazii bune de a marca, imediat ce Mureşul a rămas în zece oameni, cea mai mare şansă petrecându-se în minutul 66, la scorul de 0-0, când mingea trimisă de Sorcoiu s-a scurs milimetric pe lângă bară, într-o fază la care tot stadionul a văzut gol. Meciul s-a încheiat cu Mureşul făcând pasul înapoi, echipa vizitatoare jucând la conservarea rezultatului.

 

În celălalt meci al rundei, Rapid CFR Teiuş – AFC Unirea 1924 Alba Iulia 1-3 (1-1): R. Muntean (9), respectiv Matei (43), An. David (54), Lăsconi (78). Prima victorie din retur a „alb-negrilor”

*Dalia Sport Daia Română – Inter Ciugud 1-1 (0-0): Brânză (54)/ Ad. Păcurar (58). Cocoară (Dalia Sport) a ratat un penalty în minutul 42, fază când Șuvaina (Inter Ciugud) a fost eliminat. Echipa lui Ștefan Fogoroși rămâne fără victorie în retur, deși a jucat mai bine de o repriză în superioritate numerică

Foto, text: Nicu GOGA, Radio Blaj

[nggallery id=1798]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eliminată de Olanda în optimi la EURO 2024! Respect pentru „Generația de suflet”, visul s-a sfârșit!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

România a fost eliminată brutal de Olanda în optimile de finală ale EURO 2024, dar „Generația de suflet” merită tot respectul și admirația. Visul unui turneu final de poveste s-a sfârșit în fața „portocalei mecanice”, care a învins net, cu scorul de 3-0 (1-0), reușite Gakpo (19), la o fază la care Niță a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea