Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO| Liberalul de Alba, Alin Ignat, a depus astăzi jurământul ca deputat în Parlamentul României: „Avem treabă de făcut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liberalul de Alba, Alin Ignat, a depus astăzi jurământul ca deputat în Parlamentul României: „Avem treabă de făcut”

Liberalul Alin Ignat a depus astăzi jurământul de deputat în Parlamentul României, el înlocuindu-l astfel pe „deputatul moților” Coneliu Olar, care a fost răpus de o boală incurabilă.

„Am depus astăzi jurământul ca deputat în Parlamentul României.

Revin în serviciul public cu aceleași principii cu care mi-am desfășurat activitatea în Guvernul României, dar cu mai multă determinare pentru același singur obiectiv: să muncesc cu seriozitate, cu implicare și cu rezultate pentru societate, dar mai ales pentru oamenii din Alba.
Identificarea soluțiilor la problemele și nevoile comunităților locale din Alba, în parteneriat cu primarii și Consiliul Județean, sprijinul pentru mediul privat (angajatori și angajați), dar și pentru familiile cu copii și categoriile vulnerabile din România, simplificarea legislativă și pașii concreți spre eliminarea hârtiilor și a drumurilor inutile la instituții, prin digitalizarea serviciilor publice, sunt prioritățile mandatului meu. Din prima zi.

Citește și: DOLIU în Alba: Corneliu Olar, deputatul moților, a trecut la cele veșnice

Înțeleg să tratez cu responsabilitate, profesionalism și respect pentru oameni, mandatul care mi-a fost încredințat astăzi, la fel cum am făcut-o în toate funcțiile de demnitate publică pe care le-am deținut.

Așa să îmi ajute Dumnezeu!
Avem treabă de făcut.”, a scris Alin Ignat pe pagina sa de socializare din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea