Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Lecturi de vacanță la Dumbrava – Bibliobusul cu povești al CJ Alba a fost astăzi la Centrul de servicii sociale „Sfânta Veronica”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

bibliobus1Bibliobusul Consiliului Județean Alba a ajuns astăzi la copiii și tinerii de la Dumbrava, comuna Unirea, pentru o nouă sesiune de lectură publică și animație de vacanță din cadrul campaniei „Călătorim și dăruim”.

Aproape 100 de copii și tineri din cadrul Centrului de servicii sociale, dar și din cadrul comunității locale de la Dumbrava, au avut ocazia să asculte lecturi de vacanță și să primească în dar cărți și jucării din donațiile strânse până acum în cadrul campaniei inițiate de Consiliul Județean Alba.

Sesiunea de lectură s-a încheiat cu un atelier practic intitulat ”Prietenul meu Bibliobusul”, în cadrul căruia copiii și tinerii și-au exersat abilitățile practice confecționând semne de carte.

[nggallery id=2266]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea