FOTO| „La mulți ani, noi vă dorim, pentru tot vă mulțumim”: Mesajul copiilor de la Dumbrava Minunată din Alba Iulia pentru cei din linia întâi în lupta cu coronavirusul

Acesta este mesajul copiilor din DUMBRAVA MINUNATĂ din Alba Iulia, pentru cei care în aceste zile sunt supuși unor provocări fără precedent, care ne ajută și sprijină necondiționat în lupta cu nemilosul COVID 19.

Astăzi, 3 aprilie, când sărbătorim Ziua Jandarmeriei Române, pe 7aprilie va fi Ziua Mondială a Sănătății, iar Ziua Poliției Române a fost de curând, pe 25 martie, dorim să fim alături de eroii noștri, cu un gând bun și cu urarea de ,,LA MULȚI ANI!”, multă sănătate și putere de muncă, celor care și-au pus viața în slujba țării, pentru ca noi copiii, părinții și bunicii, să trecem cu bine peste această perioadă. Alături de medici, jandarmii și polițiștii sunt cei care stau în linia întâi, fără să apuce să îşi vadă familia, să îşi tragă sufletul sau să pună geană pe geană, poate doar câteva ore pe zi, iar ca semn de mulțumire pentru tot ceea ce fac pentru noi, ne-am gândit să fim alături de ei, să încercăm să le redăm zâmbetul pe față, prin desenele și mesajele noastre.

ELIT

Colectivul cadrelor didactice de la GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT „DUMBRAVA MINUNATĂ” din Alba Iulia în colaborare cu părinții și preșcolarii au realizat desene însoțite de mesaje de suflet, au transmis gânduri de încurajare și susținere.

Toți acești oameni minunați sunt supuși unei provocări noi, dar suntem convinși că JANDARMERIA ROMÂNIEI, MEDICII vor şti mereu să-şi facă datoria, în litera şi în spiritul legii, în colaborare cu celelalte structuri de ordine publică, precum POLIŢIA, POMPIERII, și mereu vor servi drept exemplu de conduită, profesionalism, responsabilitate.

Preșcolarii, părinții acestora și întreg personalul GRĂDINIȚEI DUMBRAVA MINUNATĂ din Alba Iulia, vă prețuiesc și vă mulțumesc pentru că faceți să ne simțim în siguranță!

Vă felicităm, vă mulţumim pentru ceea ce faceţi pentru români şi vă dorim succes în misiunile viitoare. STĂM ÎN CASĂ! TOTUL VA FI BINE!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...