Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: La Alba Iulia a debutat Concursul Naţional de Vinuri Strugurele de Aur. Publicul poate participa la degustări

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Alba Iulia a debutat astăzi cea de a VII-a ediție a Concursului Naţional de Vinuri „Strugurele de Aur”, organizat de Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România, Organizaţia Naţională Interprofesională a Vinului şi Consiliul Judeţean Alba.

În competiția, care se desfășoară la hotelul Cetate, s-au înscris 11 producători din întreaga țară, cu 16 mai puțini decât la ediția de anul trecut.

Urmează ca în zilele următoare să fie degustate și jurizate 100 de probe, respectiv 70 de vin alb şi spumant şi 30 de vin roşu, trimise producătorii români.

Este important de reținut faptul că pe toată durata concursului, publicul va putea participa la degustările vinurilor aflate în competiție.

Pe lângă producători de vin, degustători experţi și somelieri, la eveniment au participat și preşedintele Consiliului Județean Alba Ion Dumitrel, vicepreşedintele CJ Alba Alin Cucui, managerul public a CJ Alba Sorin Bumb, preşedintele Asociaţiei Degustătorilor Autorizaţi din România Dan Boboc, secretarul general ADAR Diana Pavelescu saui preşedintele Asociaţiei Ţara Vinului Alba, Ioan Stanciu.

Cu mai multe informații vom reveni mâine, când în cadrul unei conferințe de presă, vor fi prezentate vinurle câștigătoare, iari cei mai buni producători vor fi răsplătii cu diplome şi medalii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea