Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: La Aiud s-a deschis Târgul de Crăciun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 10 decembrie, la ora 17.30, Moș Crăciun și primarul municipiului Aiud au deschis dea de a IV-a ediție a Târgului de Crăciun. 

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

Sute de aiudeni „au dat năvală” în fața scenei special amenajate în apropierea parcului de joacă pentru copii din strada Iului Maniu, pentru a-și vedea copiii sau nepoții colindând pe Moș Crăciun, care darnic fiind a răsplătit cu câte un cadou fiecare mic colindător.

Îmbrăcat în „haine” de sărbătoare şi iluminatul festiv prin grija Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Aiud, parcul de joacă a găzduit și va găzdui în această lună câteva căsuțe în care elevii din școlile și grădinițele municipiului și-au expus spre vânzare orntarg craciun aiud006amentele pentru pomul de iarnă.

Potrivit organizatorilor la ediția din acest an, pe lângă expoziţiile cu vânzare de ornamente şi cadouri de Crăciun confecţionate de elevi, vor participa și diverși comercianți care oferă celor prezenți mărfuri tradiţionale, prăjituri și colaci.

Joi, cei prezenți la deschiderea oficială a târgului au putut să asiste la un spectacol de colinde, oferit de copiii de la grădinițele și școlile aiudene și lansări de confetti.

Edilii spun că serile de colinde vor continua în 12 decembrie, la Biserica Romano-catolică, cu începere de la ora 19.00, cu concertul de Crăciun ”Voi, zuori de ziuă”, iar în 17 decembrie, de la ora 17.30, pe scena din strada Iuliu Maniu, vor susține un spectacol copiii de la școlile aiudene, Ansamblul de Dansuri Populare Maghiare – Aiud și Ansamblul Folcloric ”Doina Aiudului”.

Tot în cadrul acestui eveniment, pe 18 decembrie, de la ora 18.00, Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” va găzdui un tradițional concert de colinde.

Reamintim, pentru cei interesați programul și orarul gândit de organizatori:

Sâmbătă, 12 decembrie

Biserica Romano-Catolică Aiud

Ora 19.00 Concert de Crăciun „Voi, Zuori de ziuă”

Marţi, 15 decembrie

Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”

Ora 13.00 Expoziția lucrărilor de la atelierele de creație

Joi, 17 decembrie

Piața Dr. Constantin Hagea

Ora 17. 30 Seară de colinde – copiii școlilor aiudene Ansamblul de Dansuri Populare Maghiare – Aiud Ansamblul Folcloric „Doina Aiudului”

Vineri, 18 decembrie

Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”

Ora 18.00 Concert de colinde

Dorel Lazăr

[nggallery id=1397]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia își păstrează titlul de campioană la Olimpiada sportului militar liceal, etapa a II-a, titlu obținut și anul trecut. Cu patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea