Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: ISU Blaj și-a deschis porțile pentru Școala Gimnazială „Toma Cocișiu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

BLAJ ISU2Marți, 13 octombrie 2015, un grup de 30 de elevi de la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj, însoțiți de doamna directoare prof. dr. Alina Dulău și de doamna prof. Ana Marcu, au luat parte la acțiunile de informare preventivă organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Blaj cu ocazia Zilei porților deschise.

În acest fel, elevii școlii au asistat la prezentarea tehnicii și a mijloacelor de intervenție specifice. Pentru a fi informați în mod corect și pentru a înțelege importanța acțiunilor ISU, elevii au fost implicați activ în procesul de prezentare a echipamentelor și s-au familiarizat cu tehnica de intervenție folosită de echipajele serviciilor profesioniste în misiunile de salvare.

Activitățile educative și informative desfășurate au avut scopul de a îi conștientiza pe elevi în legătură cu pericolele la care se expun în cazul nerespectării regulilor de comportare specifice situațiilor de urgență. (C.M.)

[nggallery id=1115]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea