Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO | ISU Alba, participă la campania națională de ecologizare, „Let’s do it, Romania!”. La nivelul județului s-au implicat mii de voluntari

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO | ISU Alba, participă la campania națională de ecologizare, „Let’s do it, Romania!”. La nivelul județului s-au implicat mii de voluntari

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a participat activ la campania de ecologizare națională, „Let’s do it, Romania!” care s-a desfășurat sâmbătă, 21 septembrie 2024.

Citește și: Salvatorii ISU ALBA, la datorie în zone grav afectate de inundații, în 12 localități gălățene: „depun eforturi pentru a ajuta comunitățile”

„Alături de un număr impresionant de voluntari, în special tineri, am desfășurat acțiuni de colectare selectivă a deșeurilor în mai multe zone ale județului. Această inițiativă subliniază importanța colaborării dintre instituții și comunitate în vederea protejării mediului înconjurător. Mulțumim tuturor celor implicați pentru efortul depus!” au transmis reprezentanții ISU Alba pe rețelele de socializare.

Peste 4.600 de voluntari din Alba s-au înscris pentru a participa la cea de-a XI-a ediţie a Zilei de Curăţenie Naţională. Punctul de întâlnire pentru voluntarii din Alba Iulia a fost Căminul studenţesc nr. 5, str. Pinului nr. 45, Alba Iulia, la ora 9:00, loc unde și-au aşteptat coordonatorii evenimentului.

La nivel naţional s-au înscris peste 100.000 de oameni din toată țara.

La nivel național, partenerii și invitații instituționali care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Administrația Națională Apele Române, Romsilva, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Incendiu de vegetație în Lopadea Nouă: Detașamentul de pompieri Aiud intervine alături de SVSU Lopadea

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Incendiu de vegetație în Lopadea Nouă: Detașamentul de pompieri Aiud intervine alături de SVSU Lopadea Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru stingerea unui incendiu de vegetație, alături de SVSU Lopadea, cu 1 APIC ca forță alocată, reiese din primele informații transmise de ISU Alba. Citește și: Ajutoare de urgență și comunitare pentru persoane. Ce sume […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea