Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Investiție de peste 700.000 de lei la Cugir, pentru modernizarea a două străzi. Administrația locală se pregătește să recepționeze lucrările

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administrația locală de la Cugir se pregătește recepționeze lucrările de modernizare care au avut loc pe străzile Surianu și Dealului.

La nivelul celor două străzi din Cindeni au avut loc lucrări de modernizare a carosabilului cu pavaj din dale de beton, au fost amenajate trotuare, parcări, spații verzi și au fost modernizate accesele către locuințe.

Pe stradă Surianu s-a înlocuit conducta de alimentare cu apă și s-a realizat canalizarea pluvială între străzile I. Budai Deleanu și Mihai Viteazu.

Potrivit primarului Adrian Teban, lucrările au urmărit rezolve inclusiv problema scurgerilor de ape pe lângă proprietăți care-i nemultumea pe locuitorii afectați de infiltrarea apelor în subsoluri, în acest sens fiind amenajată o scafă pe axul drumului. Valoarea investiției a fost de 709.141 lei și a fost realizată din bugetul Orașului Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea