Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| INVESTIȚIE de 360 000 de lei pentru modernizarea sălii de sport al LPS Alba Iulia: Când va avea loc Cupa Nicușor Marcu, OMAGIU pentru fostul director al liceului

Ziarul Unirea

Publicat

în

 INVESTIȚIE de 360 000 de lei pentru modernizarea sălii de sport al LPS Alba Iulia: Când va avea loc Cupa Nicușor Marcu, OMAGIU pentru fostul director al liceului

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat modernizarea sălii de sport a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia, printr-un mesaj publicat în mediul online.

„Profesionalismul cadrelor didactice, talentul și munca elevilor nu suplinesc nevoia unor condiții conforme, fără de care rezultatele sunt mult mai dificil de obținut.

De aceea, la Alba Iulia, ne străduim să oferim o infrastructură corectă pentru sportivii de astăzi și campionii de mâine.

Printr-o investiție de 360.000 de lei, elevii Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia vor beneficia de o sală de sport complet modernizată.

Clăridea fost zugrăvită, iluminatul a fost înlocuit cu unul tip LED, care oferă un flux luminos mai puternic, cu un consum mai mic decât vechile corpuri de iluminat, instalația electrică a fost înlocuită, au fost montate panouri de baschet noi. Suprafața de joc a fost refăcută prin refacererea substratului din beton și montarea unui parchet din lemn masiv, special conceput pentru sălile de sport, unul prietenos cu articulațiile sportivilor noștri, atât de solicitate.

În data de 20 februarie, sala de sport „Nicușor Marcu” a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia va găzdui primul eveniment sportiv din an, o competiție interjudețeană de baschet feminin – Cupa Nicușor Marcu.”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea