FOTO| Infrastructură sportivă în valoare de aproape 7 milioane de lei la Blaj. Două proiecte de construire a unor baze sportive lansate pe SICAP

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Infrastructură sportivă în valoare de aproape 7 milioane de lei la Blaj. Două proiecte de construire a unor baze sportive lansate pe SICAP

Municipiului Blaj va beneficia de două baze sportive moderne. Primăria municipiului a postat pe SICAP un anunț de achiziție pentru proiectare, asistenta tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări pentru obiectivele de investiții.

Valoarea estimată a Lotului 1 „Construire bază sportivă tip 2 – Str. Dr. Vasile Suciu, municipiul Blaj, județ Alba” este de 1.286.022,24 lei.

ELIT

Valoarea estimată a Lotului 2 „Construire bază sportivă TIP 1, str. Republicii, municipiul Blaj, județul Alba ” – varianta 2 încalzire pe gaz este de 5.616.403,81 lei.

Baza sportivă de tip 1 reprezintă o primă etapă de reabilitare a bazei sportive din Parcul „Avram Iancu”, în cadrul căreia se vor construi și amenaja, pe o suprafață totală de 13.200 mp: un teren sintetic de fotbal, dotat cu instalație de nocturnă, la dimensiunile omologate de UEFA și FRF (105m x 68m), un teren sintetic mic (20m x 40m), de asemenea echipat cu instalație de nocturnă, vestiare, o tribună cu 500 locuri și locuri de parcare. În cea de-a doua fază de reabilitare, Primăria Blaj va amenaja, din fonduri proprii, o pistă de atletism nouă și va continua amenajarea tribunei, care va fi acoperită și va ajunge la 1.000 de locuri.

Baza sportivă de tip 2 va fi construită în zona Sălii de sport „Timotei Cipariu”, unde vor fi amenajate, pe o suprafață de 1.500 mp, un teren sintetic (dimensiuni 20m x 40m) dotat cu instalație de nocturnă, vestiare și locuri de parcare. Și aici se are în vedere realizarea unui complex sportiv unitar, care să cuprindă sala de sport, cele două terenuri sintetice de fotbal și terenul de tenis de la Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu”.
Lucrările la ambele baze vor începe în acest an și se vor finaliza până la 30 iunie 2021!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419