Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO| Încă un sprijin pentru spitalele din Apuseni! Rotary Club “Floare de Colț” Abrud-Câmpeni a donat 100 viziere celor din linia întâi

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Cei din prima linie din Apuseni au primit un nou sprijin în lupta lor anti-Covid-19. Aosciația Rotary Club “Floare de Colț” Abrud-Câmpeni a donat spitalelor 100 de viziere, cu sprijinul Fundației Sensiblu.

„Apreciem medicii din Apuseni și pe aceasta cale ne exprimam recunostinta pentru efortul pe care-l fac pentru sanatatea noastra. Rotary conecteaza lumea!”, a fost mesajul Valencicăi Ioaniciu, președintele Clubului Rotary “Floare de Colț” Abrud-Câmpeni.

Este cel de-al doilea sprijin primit de cadrele medicale din zona Munților Apuseni în decurs de câteva zile. În data de 1 aprilie, aproximativ 100 de viziere, au reușit să fie aduse din cadrul spitalelor și stațiilor de ambulanță din Abrud și Câmpeni, cu titlu gratuit, ca donație.

Viezerele au fost fabricate de un colectiv de voluntari din Alba Iulia cu sprijinul centrului regional viziere.ro (Bihor-Cluj-Alba), coordonat de Asociația VeDem Just.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului În data de 21 septembrie 2024, în municipiul Alba Iulia, s-a desfășurat „Cupa Alba Junior”, competiție sportivă unde un număr de șase tineri practicanți ai tenisului, aparținând de Tenis Club Sun, au ocupat locuri pe podiumul competițional. „Așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea