Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO | Imagini IMPRESIONANTE din peștera Lucia, din Munții Apuseni: O asociație din Alba a explorat și pozat locul încărcat de istorie și frumusețe naturală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Imagini IMPRESIONANTE din peștera Lucia, din Munții Apuseni: O asociație din Alba a explorat și pozat locul încărcat de istorie și frumusețe naturală

Asociația Apuseni Spirit a explorat și fotografiat o adevărată comoară naturală din Munții Apuseni, peștera Lucia, dorind să promoveze numeroasele locuri pline de istorie și frumusețe care se află în această zonă.

„Duminică, privind prin obiectivul aparatului foto, am traversat pragul pesterii Lucia, un sanctuar al legendelor învăluite în mister și uitare.
Încărcată cu istorie și frumusețe naturală, Lucia a devenit terenul nostru de explorare și descoperire.

Această primă expediție fotografică reprezintă doar începutul unei odisei mai mari, parte a proiectului nostru de dezvoltare regională.

Ne propunem să documentăm fiecare colț al acestui ținut: peșteri fascinante, puncte de belvedere, constructii vechi, restaurante tradiționale, locuri de cazare, mesteri populari, Copaci legendari, locuri de poveste.

Astfel, Munții Apuseni vor deveni o perlă turistică, o poveste vie de neuitat. Prin această inițiativă, dorim să aducem în prim-plan istoria și cultura noastră, să le împărtășim cu lumea și să facem din acest colț de lume un magnet pentru iubitorii de aventură și frumos autentic.

Va asteptam si pe dumneavoastra la aceste aventuri Duminica viitoare la pestera cu altar din Valea Verde”, au transmis reprezentanții Apuseni Spirit, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea