Rămâi conectat

Sport

FOTO: HC Alba Sebeş – Rapid 25-24 (9-14), în etapa a 6-a a Ligii Naţionale de handbal feminin | În sfârşit, prima victorie, una dramatică!

Dan HENEGAR

Publicat

în

HC Alba Sebeş a repurtat prima victorie în acHC Alba Sebes - Rapid 33tuala stagiune în Liga Naţională, în partida suferinţei, cu Rapid, scor 25-24 (9-14), în care s-au întâlnit ultimele clasate, fără niciun punct înaintea jocului decisiv.

Minunea s-a produs în final, victoria dramatică fiind conturată abia în ultimele 5 minute. „Importantă rămâne victoria, nu modul cum a fost obținută. Credeam și la pauză că putem câștiga și le-am spus asta fetelor. Am luat o gură mare de oxigen, am cucerit 3 puncte care ne conferă încredere. Andrei își pune în valoare calitățile când ascultă ce-i spun,. lucru evident în repriza a doua„, a spus Teanu Popa.

*De nervi, Alina Dobrin a spart ușa vestiarului

Furioasă la finalul jocului pentru că a fost eliminată, veterana Alina HC Alba Sebes - Rapid 11Dobrin și-a vărsat nervii pe ușa vestiarului, pe care a spart-o după joc. Rapidistele au contestat arbitrajul și cu greu au acceptat salutul cu adversarul la sfârșitul jocului.

*Prestație lamentabilă în prima repriză

Gazdele au afișat în primul mitan o prestație despre cum „nu se joacă hadbalul” în elită. ratări, mingi scăpate în aut, poartă fără replică, apărare inexistentă, atacuri în panică. Astfel că Rapid s-a distanțat și a condus după primele 30 de minute cu 14-9, după gazdele și-au trecut în cont și 3 aruncări de la 7 metri irosite. Spectatorii erau furioși, murmurau agitați: „Vă bateți joc de noi”, apropiații echipei erau supărați la maximum: „Pentru ce naiba am intrat, să cheltuim banii”.

*Oana Andrei a tras echipa după ea, cu 14 goluri!

Gazdele au avut un ecart de 5 goluri la pauză, iar Oana Andrei a dat semnalul deșteptării, cu o rafală de goluri. Pe fondul căderii fizice a oaspetelor, HC Alba Sebeș s-a apropiat la un gol, și chiar a egalat în minutul 56, scor 22-22. Rapidul a marcat, iar Dobromir a tras în bară, dar s-a revanșat în minutul 58, când a marcat golul 24, ce aducea Sebeșul la conducere. Paula Vișan a făcut iar minuni între buturi, Dobromir a revitalizat atacul după pauză.

Golurile au fost înscrise de Oana Alexandra Andrei – 14, Andreea Antoce – 4, Lavinia Dobromir – 3, Ana Ciolan – 2, Bianca Bogdan – 1, Iulia Andrei 1.

 

În etapa următoare, HC Alba Sebeş joacă în deplasare, cu Dunărea Brăila, sâmbătă, 26 septembrie.

[nggallery id=1023]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea