Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. “GreenVille” – cel mai nou și modern ansamblu rezidențial din Alba Iulia sau cum îți poți cumpăra casă la preț de apartament

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“GreenVille” – cel mai nou și modern ansamblu rezidențial din Alba Iulia sau cum îți poți cumpăra casă la preț de apartament

Alba Iulia se dezvoltă și în realitate, nu doar pe hârtie sau în statistici. La începutul acestei veri vor fi date în folosință primele 8 case din cel mai nou și modern ansamblu rezidențial construit după modelul specific Vestului Europei, în cartierul Micești – zona Orizont din municipiu. Acesta vine să îmbogățească diversitatea ofertei pentru cei interesați de achiziționarea unei locuințe în Alba Iulia.

Denumit “GreenVille Residence”, noul ansamblu rezidențial, dezvoltat de investitorul VIZIONAR INVEST se înscrie pe harta cartierelor moderne cu un concept de case eficiente ce propune o experință urbană superioară. Acesta este amplasat în zona Orizont, din cartierul Micești, care s-a remarcat printr-un ritm accelerat de dezvoltare în anii recenți, devenind astfel tot mai atractiv pentru potențialii cumpărători. Beneficiind de o poziționare avantajoasă într-o zonă verde și în proximitatea centrului comercial Kaufland, a Parcului Dendrologic “Dr. Ioan Vlad”, a parcului de aventură Dynamics, cartierul promite o oază de liniște în imediata apropiere orașului.

Fie că sunt interesați de case semifinisate sau la cheie, oferta “GreenVille” este una variată menită să satisfacă toate gusturile. Locuințele sunt gândite ca o alternativă modernă a apartamentelor de bloc, se încadrează în condițiile de TVA 5% și dispun de toate beneficiile locuirii la casă. Acestea pot fi achiziționate direct de la dezvoltator, prin obtiuni de credit, programul ”Prima Casă” sau cash.

Primele 8 unități deja finalizate pot intra în posesia proprietarilor începând cu luna iunie a acestui an, urmând ca alte 17 locuințe, incluse într-o a 2-a etapă de dezvoltare să poată fi rezervate la dezvoltator încă din faza de construcție.

În funcție de preferințele viitorilor proprietari, casele pot fi predate la cheie sau minimal finisate,  valoarea unei case începând de la 59.600 de Euro + 5 % TVA

Ce tipuri de case pot fi achiziționate în noul complex rezidențial

Cumpărătorii pot opta pentru 3 tipuri de case, construite pe 2 nivele, compuse din parter și etaj. Astfel, Casa Armonia măsoară 147 mp desfășurați, Casa Integra dispune de 115 mp iar Casa Optima de 96 mp. Gândite pentru nevoile familiilor dinamice, toate cele 3 modele oferă spații locative ample, confortabile și luminoase.

Locuințele individuale construite în regim înșiruit se remarcă prin particularități de compartimentare și design. Planul general marchează o zonă de zi și bucătărie deschisă la parter, dormitoare la etaj, dar și un pod generos cu funcție de depozitare. Toate casele dispun de câte 2 băi, situate la parter, respectiv la etaj. De asemenea, fiecare locuință deține spațiu verde concretizat într-o curte proprie, complet împrejmuită, situată în spatele imobilului. În fața imobilului se află un teren prevăzut cu loc de parcare”, a precizat Letiția Nădășan, inginer constructor al firmei dezvoltatoare.

Factorul ce primeză în ceea ce privește construcția caselor este atenția acordată calități lucrării. Dezvoltatorul a optat pentru soluții tehnice inovatoare, materiale de ultimă generație dar și un proces riguros de control al calității care să îndeplinească nevoile de siguranță și durabilitate ale viitorilor locatari. Printre mărcile de materiale folosite în proiect enumerăm: Siceram, Ceresit,  Purmo, Caparol și alte mărci recunoscute pentru calitatea materialelor.

Soluția de termoizolație exterioară folosită încadrează locuințele “GreenVille“ în clasa energetică A, cu cel mai înalt grad de eficiență energetică. Dincolo de confortul termic, structura peretelui interior despărțitor și a pardoselii asigură un nivel ridicat de izolație fonică .

Detaliile suplimentare despre aspectele tehnice pot fi consultate pe pagina web greenville-alba.ro sau se poate solicita o întâlnire cu un agent al dezvoltatorului, apelând numărul 0757/775757 sau la adresa de e-mail [email protected]

Facilități suplimentare oferite de dezvoltator: teren de sport, piste pentru biciclete, spații verzi, de joacă și pentru relaxare

Adiacent, complexul dispune de un parc și loc de joacă, întins pe o suprafață de 2500 mp, care va fi dat în folosință în luna iulie. Acesta pune la dipoziția locuitorilor și comunității un teren mixt cu gazon, destinat jocurilor cu mingea sau pentru picnic, piste pentru biciclete si role însumând 178 metri, spații verzi, pergolă pentru relaxare, mobilier urban, 16 locuri de parcare destinate vizitatorilor și loc de joacă special amenajat. Dotat cu leagăne, balansoar, hinți, tobogane, structuri de cățărat și complexe de joacă pe categorii de vârstă, acesta constituie un spațiu recreativ pentru copii.

Totodată, dezvoltatorul va amenaja aleile de acces, trotuare pietonale, un sens giratoriu la intrarea în cartier și va asigura o rețea de iluminat public precum și parcări pentru vizitatori. Este foarte important de precizat că dezvoltatorul asigură racordarea la toate utilitățile. ”În ceea ce privește rețelele utilitare, noi asigurăm rețeaua de alimentare cu apă, curent electric, gaze naturale, sistem de canalizare și acces la televiziune prin cablu precum și internet de mare viteză”, a mai spus reprezentantul VIZIONAR INVEST .

Cum poți achiziționa o casă în complexul “GreenVille”

Cumpărătorul are la dispoziție multiple posibilități de achiziție, incluzând plata directă, prin credit bancar oferit prin programul Programul Prima Casă sau prin credit bancar pentru locuință. Aceste opțuni se aplică atât în cazul caselor deja finalizate cât și a celor aflate în faza de proiect sau de execuție.

În concluzie, de ce să alegi noul ansamblu rezidențial GreenVille

  1. “GreenVille” înseamnă o oază de liniște și relaxare, în timp ce îți permite să rămâi conectat la viața dinamică a orașului, oferindu-ți astfel un nivel sporit de calitate a vieții.
  2. Posibilitatea unei investiții ce conferă durabilitate și un caracter de noutate chiar și la momentul stingerii creditului bancar.
  3. Calitatea construcției, prin materialele de ultimă generație folosite, promite optimizarea costurilor de întreținere în perioadele reci.

4. Parcul și locul de joacă vor asigura mediul de joacă și relaxare ideal pentru întreaga familie.

[nggallery id=3697]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea