Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO GALERIE: Generația 2014 de contabili, marca Universitatea “1 Decembrie 1918″ Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ceremonia de absolvire a unei noi promoţii de studenți a Facultății de Științe – specializarea contabilitate si informatica de gestiune, din cadrul Universităţii “1 Decembrie 1918″ Alba Iulia, s-a desfăşurat vineri la Casa de Cultură a Studenților din municipiu.

Generatia 2014 de contabili Alba Iulia 1 Decembrie 1918 (53)Studenților, însoțiți și încurajați de familie și prieteni, le-au fost înmânate diplomele de absolvire, fiind totodată felicitați pentru strădania de care au dat dovadă pentru a ajunge la finalul facultății.

Facultatea de Stiinte este una dintre cele mai tinere facultati din cadrul Universitatii “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, functionand sub aceasta titulatura incepand cu anul 1995.

Decanul Facultății de Științe este   conf. univ. dr. Maria Popa iar funcția de prodecan este ocupată de conf. univ. dr. Iuliana Cena.

[nggallery id=1788]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea