Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Gabriel Pleșa: ZECE noi parcometre au fost montate în Alba Iulia. Unde se află și cum pot plăti șoferii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gabriel Pleșa: ZECE noi parcometre au fost montate în Alba Iulia. Unde se află și cum pot plăti șoferii

Am promis că vom îmbunătăți sistemul parcărilor publice din Alba Iulia, și ne ținem de cuvânt.

Pentru a facilita achitarea taxei de parcare, la solicitarea albaiulienilor, am montat, în aceste zile, încă 10 parcometre în următoarele locații: Bulevardul Revoluției nr.22, Bulevardul Revoluției nr.51, Bulevardul Transilvaniei (piața Pascu), Bulevardul Revoluției nr.2E (la Crema),

Bulevardul Transilvaniei nr. 16 (BT), Bulevardul Transilvaniei (GoIN), Piața Iuliu Maniu nr. 16 (OTP Bank), Piața Iuliu Maniu (statuie), Strada Regina Maria nr.2 (colț Tribunal), Strada Ardealului nr. 31B-31C (Taxe și impozite).
Procedura de plată este următoarea:

Pentru plata cu numerar: 1-Se introduce, cu ajutorul tastaturii, numărul de înmatriculare; 2-Se introduc monedele; 3-Se ridică tichetul.

Pentru plata cu cardul: 1-Se introduce, cu ajutorul tastaturii, numărul de înmatriculare; 2-Se selectează timpul de staționare; 3-Se apropie cardul; 4-Se ridică tichetul.

În acest moment, plata taxei de parcare se poate face la unul dintre parcometrele enumerate mai sus, plus celelalte două deja existente (colțul Catedralei Reîntregirii și Casa de Cultură a sindicatelor) cu monede sau card bancar, prin tichetele răzuibile care se găsesc în multe locații din oraș – inclusiv casele de bilete STP, ori cu ajutorul aplicației TPark.

Aceasta este doar o primă etapă, fiindcă în prima parte a anului 2022 vor fi montate încă 20 de parcometre, în diferite locații din oraș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea