Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Festivitatea de deschidere a Olimpiadei sportului militar liceal, etapa a II-a, la Liceul Militar din Alba Iulia: Vor participa cinci colegii militare din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Festivitatea de deschidere a Olimpiadei sportului militar liceal, etapa a II-a, la Liceul Militar din Alba Iulia: Vor participa cinci colegii militare din țară

Astăzi, 13 mai, a avut loc festivitatea de deschidere a Olimpiadei sportului militar liceal, etapa a II-a la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Loturile sportive ale celor cinci colegii naționale militare din țară „Mihai Viteazul” Alba Iulia, „Dimitrie Cantemir” Breaza, „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, „Alexandru Ioan Cuza” Constanța și „Tudor Vladimirescu” Craiova au participat în această dimineață la Alba Iulia la festivitatea de deschidere a Olimpiadei sportului militar liceal – etapa a II-a.

Festivitatea s-a desfășurat în prezența domnului colonel Cristian Pelea, șeful Serviciului Educație Fizică Militară din cadrul Statului Major al Apărării. În cadrul festivității s-au intonat Imnul Național al României și Imnul Consiliului Internațional al Sportului Militar, iar comandantul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, colegiul gazdă, domnul colonel Marcel Domșa a adresat participanților următorul mesaj: „Anul acesta ne revine nouă onoarea de a găzdui acest eveniment.

Ne dorim ca această competiție să se desfășoare în cel mai înalt spirit al fair-play-ului, pentru că în fapt și în fond sunteți colegi. Acesta este rolul unei competiții, să se întreacă sportivii care se pregătesc și să câștige cei mai buni. Important este ca învingătorii să înțeleagă că trebuie să continue, iar cei care nu au câștigat să se pregătească în continuare pentru a ajunge în vârf. Cel mai bun să câștige, mult succes!”.

Domnul colonel Cristian Pelea a transmis sportivilor următoarele: „Sunt convins că vor fi întreceri spectaculoase, fiecare lot sportiv dorind să își reprezinte cu onoare colegiul militar din care face parte. De asemenea, am convingerea că sportul, spiritul de echipă și spiritul de fair-play vor domina aceste întreceri. Vă doresc mult succes, iar cei mai buni să câștige!”.

Astăzi vor avea loc întreceri la atletism, meciuri la volei masculin și feminin, la handbal și baschet.
Le dorim tuturor participanților mult succes!

Olimpiada sportului militar liceal este organizată și condusă de către Serviciul Educație Fizică Militară din cadrul Statului Major al Apărării, în baza calendarului sportiv pentru anul 2023, fiind găzduită de Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia în perioada 12-18 mai 2023″, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea