Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Festivalul-concurs ”Cultură pentru Cultură”, duminică, la Negrileasa. Drumul până în Poiana Narciselor, într-o stare deplorabilă

Dragoş Suciu

Publicat

în

A doua etapă zonală a Festivalului-concurs ”Cultură pentru Cultură” va desfășura duminică la Negrileasa în Munții Apuseni. Drumul care leagă, însă, Bucium de Negrileasa, unde se află și celebra Poiană a Narciselor, se află într-o stare deplorabilă.

drum spre Negrileasa27Cu trei zile înainte de începerea fazei zonale a Festivalului-concurs ”Cultură pentru Cultură” drumul spre Negrileasa, unde se organizează evenimentul, se afla, și din cauza ploilor, într-o stare deplorabilă, fiind foarte greu de parcurs cu un autoturism fără tracțiune 4X4.

La această etapă a festivalului participă comunele: Mogoș, Bucium, Sohodol, Bistra (pentru prima dată), Almașu Mare și Avram Iancu.

Prima etapă zonală a festivalului a avut loc la Blaj, a treia va avea loc la Loman, a patra la Stremț, iar finala se va desfășura la Avram Iancu, pe Muntele Găina, în data de 16 iulie.

Concursul are trei secțiuni: spectacol folcloric, gastronomie tradițională și meșteșuguri. Locurile I de la fiecare secțiune se vor califica în finală, unde câștigătorii vor fi recompensați cu premii în bani.

Starea drumului, joi, cu trei zile înainte de începerea festivalului:

[nggallery id=2124]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea