FOTO: Festival Național de Colinde „Colindăm Doamne, colind!” în weekend, în comuna Ighiu, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

FOTO: Festival Național de Colinde „Colindăm Doamne, colind!” în weekend, în comuna Ighiu, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Colindători din județul Alba, dar și din Mureș, s-au întâlnit duminică, 8 decembrie, la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Colinde „Colindăm Doamne, colind!” din satul Ighiel, comuna Ighiu, pentru a aduce vestea Nașterii lui Hristos.

Pe scenă au urcat 13 grupuri formate din tineri de toate vârstele. Evenimentul a fost organizat de Primăria Ighiu, Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Ighiel şi Parohia Ortodoxă Ighiel. Printre cei care au urcat pe scena căminului cultural din Ighiel au fost elevii Școlilor din Ighiel, Ighiu, Țelna, Abrud, Bucerdea Vinoasă, Gârda de Sus – Ghețar, Săsciori, Sălciua, Șpring, dar și din Bobohalma jud. Mureș.

ELIT

Dintre soliști amintim pe Nicolae Pop, precum și Emanuel Teoc, Denisa și Diana Braic, fii ai satului Ighiel. A fost o zi magică, plină de emoție și căldură, în care cu toții am simțit că Hristos se naște în ieslea sufletului nostru, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Ighiu.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...