Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Expoziţie de pictură şi concert de chitară clasică la Galeriile de Artă din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concert si expozitie0003Astăzi cu începere de la ora 19.00 la Galeriile de Artă din Alba Iulia a avut loc un eveniment cultural, o expoziţie de pictură însoţită de un concert de chitară clasică la care au asistat aproximativ 30 de persoane.

Concertul a fost susţinut de elevii profesorului Emilian Paraschiv, „presărat” cu versuri recitate de elevii clasei de artă teatrală coordonată de profesorul Viorel Cioflica. Momentul artistic a fost preambulul lansării cărţii „Metoda de chitară clasică” semnată de Emilian Paraschiv.  

Profesorul Emilian Paraschiv a activat de-a lungul carierei sale atât la Şcoala Populară de Arte cât şi la Liceul de Arte din Alba Iulia, iar din anul 2007 este profesor coordonator la clasa de chitară clasică din cadrul Centrului de Cultura Augustin Bena din Alba Iulia.

La final au fost oferite diplomele de absolvire pentru elevii claselor de arte din cadrul Centrului de Cultura Augustin Bena Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea