Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Expoziția “Zâmbete şi culoare” a fost vernisată, marți, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți a avut loc vernisarea expoziției “Zâmbete şi culoare”, a copiilor de la Clubul de Arte Plastice PICASSO Junior Alba Iulia. Expoziţia va putea fi văzută în fiecare luni, între orele 16:00-18:00 şi marţi, între orele 18:00-20:00, începând cu 2 iunie, până în 16 iunie.

expozitie10“Strădania copiilor, de-a lungul şedinţelor de la PICASSO Junior, s-a concretizat într-un mod extraordinar, o dată cu această expoziţie.  Micii artişti au fost cei care şi-au prezentat, plini de emoţii, lucrările în faţa publicului, evidenţiind elementele cele mai reuşite ale acestora.  Discuţiile cu părinţii au fost pline de satisfacţie, ca urmare a sesizării unei evoluţii exponenţiale a copiilor lor, din punct de vedere al tehnicilor de lucru în pictură. În spatele complexităţii tablourilor stau răbdarea dar şi plăcerea, entuziasmul şi îndrumarea atentă cu care cei mici au fost obişnuiţi în lunile anterioare.

Feedback-ul pozitiv al părinţilor mi-a încurajat mult activitatea. Pe viitor, Clubul de Arte Plastice PICASSO Junior va mai organiza diverse expoziţii. În această vară clubul îşi continuă activitatea, învitând copiii să încerce experienţa vacanţei într-un mod creativ şi distractiv, deopotrivă!”. Acestea sunt cuvintele pe care proprietara cât şi profesoara din cadrul Clubului PICASSO Junior, Iulia Todică, le-a adresat, după încheierea evenimentului.

Expoziția se află în incinta clubului, pe strada Violetelor, nr. 7, din Alba Iulia.

Comunicat de presă

(V.N.)

[nggallery id=576]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident între două mașini în Alba Iulia pe strada Tudor Vladimirescu: Două persoane au fost rănite

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident între două mașini în Alba Iulia pe strada Tudor Vladimirescu: Două persoane au fost rănite Un accident s-a petrecut miercuri seara, 1 mai, pe strada Tudor Vladimirescu între două autoturisme. Cele trei persoane implicate, doi adulți si un minor, au fost transportate la spital. IPJ Alba intervine cu 3 autospeciale pentru acordarea măsurilor specifice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea