Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO EXCLUSIV: Accident rutier mortal la Unirea – un șofer de 24 de ani și-a pierdut viața strivit de încărcătura unui TIR

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un șofer de 24 de ani, din județul Cluj, și-a pierdut viața ieri seară, pe DN1, în comuna Unirea din județul Alba, după ce TIR-ul pe care îl conducea a fost acroșat de un autotractor ce transporta profile de beton.

Potrivit polițiștilor, autotractorul condus de un șofer de 23 de ani, domiciliat tot în județul Cluj, în timp ce se deplasa pe direcția Aiud – Turda, a intrat într-o depășire riscantă. Când șoferul a vrut să între înapoi pe banda de mers a virat brusc, încărcătura s-a dezechilibrat, autovehiculul a acroșat un alt TIR ce venea regulamentar  din sens opus iar profilele de beton s-au răsturnat retezând cabina TIR-ului și strivindu-l pe șofer care a decedat pe loc.

La locul accidentului a intervenit și un echipaj de descarcerare însă echipa de intervenție a fost depășită de gravitatea situației și a fost nevoie de o macara pentru a scoate cadavrul de sub betoane. Circulația a fost blocată aproape 8 ore, de la 19.00 până după ora 3.00.

UPDATE:La data de 27.06.2013, ora 19.11, pe DN 1, la km 427, în localitatea Unirea, judeţul Alba, M.N., un tânăr de 22 de ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă în direcţia Aiud – Turda, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri într-o zonă în care această manevră este interzisă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de S.M.V., de 24 de ani, din Câmpia Turzii. În urma accidentului S.M.V. a decedat la locul producerii accidentului, fiind prins sub grinzile de beton ce s-au răsturnat din camionul condus de M.N. Conducătorul auto care a provocat accidentul a suferit leziuni corporale ușoare. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

FOTO: S.R.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea