Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| EMOȚIONANT. Miracolul nașterii prin ochii unei asistente SAJ Alba: „Ne pregăteam să aducem pe lume un îngeraș care nu mai avea răbdare până la spital”

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

EMOȚIONANT. Miracolul nașterii prin ochii unei asistente SAJ Alba: „Ne pregăteam să aducem pe lume un îngeraș care nu mai avea răbdare până la spital”

Să ajuți la venirea pe lume a unui nou suflet este o experiență extraordinară, dar și o provocare. Prin această încercare a trecut și echipajul unei ambulanțe SAJ Alba, chemat duminică, 2 iulie, la o sarcină la termen.

Ajunși la fața locului nu au mai apucat să transporte mamica la spital pentru a naște, bebeluşul „grăbit” venind pe lume acasă, cu ajutorul celor de la ambulanță

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Să fi asistent SAJ înseamnă o provocare și multă adrenalină. În data de 02.07.2023 fiind în echipaj B2 primiserăm solicitare la o sarcina la termen cu CUD de membrane rupte. La ajungerea echipajului la locul solicitări am constatat doar că ne pregătim să aducem un îngeraș pe lume care nu mai are răbdare până la spital și ar dori sa fie născută la ea acasă.

După ajungerea echipajului am asistat la o naștere naturală cu venirea pe lume a unei minunate fetițe de 3400 de grame. Vreau să îi multumesc colegului ambulanțier care a fost mâna mea dreapta și familiei care a avut încredere în mine. Îmi doresc ca fetița să crească mare și sănătoasă”, a transmis asistenta de pe ambulanță, care a ajutat la aducerea pe lume a micuței.

Iată că într-o perioadă plină de nesiguranţă şi veşti rele, există şi poveşti cu final fericit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord Accidentul de miercuri seara, petrecut în Alba Iulia, a fost filmat cu o cameră de bord de un alt participant la trafic. Impactul dintre cele două mașini a dus la rănirea a trei persoane, 2 adulți și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea