Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Elevii militari de ZECE ai județului Alba: Povestea celor trei elevi care au terminat anul școlar 2022-2023 cu media generală perfectă, din cadrul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii militari de ZECE ai județului Alba: Povestea celor trei elevi care au terminat anul școlar 2022-2023 cu media generală perfectă

Performanța nu este ceva care vine întâmplător. Are nevoie de motivație, pasiune și de un mediu adecvat pentru a da roade. Aceasta este lecția pe care o putem învăța de la trei elevi excepționali din cadrul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, care au încheiat anul școlar 2022-2023 cu media generală 10!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acești trei elevi, plutonier adjutant Călin Hartzos (clasa a XI-a), caporal Flavius Taflaan (clasa a X-a) și fruntaș Hathan Lascu (clasa a IX-a), au demonstrat că performanța se obține prin voință, muncă și determinare. Ei au excelat nu doar în domeniul academic, ci și în comportamentul lor, demonstrând că succesul vine dintr-un efort constant și dintr-o pasiune de a deveni cei mai buni în ceea ce fac.

Călin Hartzos, elevul plutonier adjutant, își dedică timpul unui studiu atent și este întotdeauna concentrat. El își stabilește clar obiectivele și reușește să găsească un echilibru între muncă și relaxare. Pentru al doilea an consecutiv, Călin a reușit să încheie anul școlar cu media 10, iar el consideră că acest rezultat nu a fost obținut printr-un efort exagerat, ci prin muncă plăcută. Călin afirmă: „Deși clasa a XI-a a fost mai dificilă decât anul anterior, consider că efortul depus nu a fost unul exagerat, ci mai degrabă a fost rezultatul unei munci constante făcute din plăcere.”

Flavius Taflan, elevul caporal, a reușit să fie consecvent și să se mențină în fruntea clasei sale. Rezultatele școlare obținute până acum îl motivează să continue pe drumul performanței. El recunoaște că a fost nevoie de mult efort și de sprijinul părinților, profesorilor și colegilor pentru a obține această performanță. Flavius declară: „Nu a fost deloc ușor, însă dorința de a fi cel mai bun m-a însoțit la fiecare pas. Recunosc că am avut și momente de descurajare, dar am găsit puterea să merg mai departe cu același entuziasm. Iar rezultatul, media generală 10 la finalul clasei a X-a, reprezintă pentru mine sursa de motivație pentru anul viitor.”

Pentru Hathan Lascu, elevul fruntaș, începutul în colegiul militar a fost unul excelent. El a dovedit că poate face față cu succes rigorilor unei instituții de învățământ liceal militar și poate obține cele mai bune rezultate școlare. Hathan subliniază că viața este o luptă cu tine însuți și că succesul se obține prin muncă, perseverență și credință. El mulțumește colegilor, profesorilor, dirigintelui și părinților pentru sprijinul lor constant și afirmă: „Toate acestea s-au realizat nu datorită mie, ci datorită faptului că așa a vrut Bunul Dumnezeu în care mă încred, îl slujesc și îl onorez cu viața mea de adolescent.”

Felicitări tuturor celor trei elevi pentru rezultatele lor remarcabile! Performanțele lor de excepție sunt o dovadă clară că efortul, voința și pasiunea pot duce la obținerea unor rezultate deosebite. Le dorim tuturor să rămână consecvenți în căutarea performanței și să continue să inspire și să impresioneze prin reușitele lor și în viitor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea