Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Elevii din Ighiu, premiați la finalul primei etape a concursului ”Cei mai buni dintre cei buni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Elevii din Ighiu, premiați la finalul primei etape a concursului ”Cei mai buni dintre cei buni”

200 de elevi din Ighiu au fost premiați miercuri de către edilul comunei, după finalizarea primei etape a concursului ”Cei mai buni dintre cei buni”.

”Astăzi, în calitate de primar al Comunei Ighiu am avut bucuria și împlinirea sufletească de a-i premia pe cei 200 de elevi, câștigători ai primei etape (pe școală) a Concursului ”Cei mai buni dintre cei buni”, organizat de Primăria Comunei Ighiu prin Biblioteca Comunală, în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ighiu.

Am avut deosebita onoare de a-l avea în mijlocul nostru, pe prefectul Județului Alba, dl Nicolae Albu, care i-a felicitat pe elevi și pe cadrele didactice și care a încurajat demersul nostru de a promova și de a susține astfel de competiții”, a transmis edilul pe pagina de Facebook.

Aflat la cea de-a treia ediție, acest Concurs interșcolar s-a dovedit un real succes, deoarece elevii au avut posibilitatea de a progresa față de anul trecut, de a se autodepăși, de a răzbate într-un mediu competițional și concurențial la materiile română, matematică, engleză, franceză, istorie. Ca și noutate, din acest an, elevii și-au putut verifica cunoștințele la încă 2 materii la fel de importante: religie și fizică.

Premiile oferite elevilor și cadrelor didactice au fost în valoare de 30000 lei. În data de 16 iunie va avea loc premierea la același concurs, etapa pe comună.

”Prezența la această competiție le-a crescut încrederea în forțele proprii, devenind astfel un exemplu de urmat pentru ceilalți colegi.

Sunt foarte mândru de performanțele lor și îi felicit încă o dată din toată inima pe ei, pe părinții acestora pentru aleasa educație, dar și pe cadrele didactice care i-au coordonat și îndrumat!”,a mai adăugat Traian Rusu,


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1 mai 2024: Fanfara din Petrești vestește primăvara. Atelier de împodobire a bicicletelor și spectacol de dansuri

Bogdan Ilea

Publicat

în

1 mai 2024: Fanfara din Petrești vestește primăvara. Atelier de împodobire a bicicletelor și spectacol de dansuri Fanfara din Petrești continuă tradiția de 145 de ani de vestire a primăverii. De 1 mai, la ora 10:30, tinerii sunt așteptați în fața Căminului Cultural din Petrești pentru a da startul activităților care anunță sosirea primăverii. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea