Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Elevii de la Şcolile Nr. 3 din Cugir şi „Ioan Mihu” din Vinerea…în lumea dinozaurilor!

Alexandra Mates

Publicat

în

La Şcoala Gimnazială Nr.3 din Cugir şi Structura Şcoala Gimnazială „Ioan Mihu” din Vinerea a avut loc premierea elevilor ce au participat la Concursul internaţional „CU EUROPA … LA JOACĂ – EUROŞCOLARUL”. Concursul s-a desfăşurat în baza proiectului de parteneriat cu M.E.C.T.S, cuprins în Calendarul Activităţilor Naţionale Educative: Domeniul Cultural – Artistic, Culturi şi civilizaţii, A3, numărul 24.

         Concursul a avut ca temă fascinanta lume a dinozaurilor şi s-a desfăşurat pornind de la o călătorie imaginară prin România alături de alţi copii din ţările Uniunii Europene. S-au antrenat în competiţie 173 elevi din clasele I – IV, număr aflat în continuă creştere. Elevii au fost atraşi atât de tematica concursului cât şi de probele care îi pun în competiţie alături de copii din ţară, precum şi din străinătate. Întrebările, formulate clar, concis, în funcţie de particularităţile de vârstă ale elevilor au vizat cunoştinţe din mai multe domenii: limba română, matematică, ştiinţe, geografie. „Concurenţii au rezolvat cu mare responsabilitate sarcinile de lucru, fiind motivaţi de premiile atractive: revistă, dulciuri, jucăria dinozaur, precum şi premiile surpriză. Au fost premiaţi astfel toţi elevii care au obţinut un punctaj cuprins între 70 şi 100 puncte. Cu toţii aşteaptă cu nerăbdare următoarea ediţie a concursului”, ne-a informat prof. Szilagyi-Tomoiu Mihaela.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român Tinerii care se angajează vor primi stimulente acordate de Ministerul Muncii și Solidarității sociale, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. În acest sens, doritorii vor primi o primă care se ridică la 1.000 de lei. Ministerul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea