Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Elev al Colegiului Militar din Alba Iulia, calificat la faza națională a Olimpiadei Interdisciplinare „Științele Pământului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Elev al Colegiului Militar din Alba Iulia, calificat la faza națională a Olimpiadei Interdisciplinare „Științele Pământului”

Adi Tuță, elev sergent al clasei a XI-a, în cadrul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, s-a calificat la faza națională a Olimpiadei Interdisciplinare „Științele Pământului”.

Elevul sergent Adi Tuță, clasa a XI-a, s-a calificat la faza națională a Olimpiadei Interdisciplinare „Științele Pământului”, performanță înregistrată după obținerea a două Premii II la faza județeană a olimpiadelor de fizică și geografie.

Adi este pasionat de științe, iar fenomenele care au loc în jurul nostru îl fascinează, încercând să explice transformările ce se petrec zilnic.

„Pasiunea pentru științe a apărut încă din copilărie, când mi se părea fascinat cum tot ce ne înconjoară are la bază legi bine definite.

Mai târziu, științele au devenit și mai interesante, când au început să apară formule și ecuații, semn că ipotezele și explicațiile sunt adevărate și verificabile.

Olimpiada de Științele Pământului reprezintă șansa de a îmbina discipline care îmi plac și care îmi provoacă mintea să găsesc soluții, răspunsuri la probleme variate ce țin de natura ce ne înconjoară.

Pregătirea pentru aceste materii, fizică, biologie, chimie și geografie presupune o călătorie frumoasă pe aripile cunoașterii, facilitată în mod deosebit și de domnii și doamnele profesoare care își împărtășesc cunoștințele cu dăruire”, afirmă elevul sergent Adi Tuță.

Pentru această olimpiadă interdisciplinară, elevul a fost pregătit de profesorii Dorina Filipescu, Adela Tudor, Lucian Irimie și Valer Macarie.

Felicitări tuturor, Adi, mult succes la etapa viitoare a olimpiadei!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Apă cu porția pentru locuitorii din mai multe zone din Alba, în plină perioadă de caniculă. Programul de furnizare, actualizat de APA CTTA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apă cu porția pentru locuitorii din mai multe zone din Alba, în plină perioadă de caniculă. Programul de furnizare, actualizat de APA CTTA Locuitorii din mai multe zone din Alba primesc apă cu porția, în plină perioadă de caniculă. AP CTTA Alba a actualizat programul de furnizare. Având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea