Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO: Echipa de fete din comuna Horea, campioană judeţeană la fotbal – teren redus

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

*Ea va reprezenta judeţul Alba la faza interjudeţeană, ce va avea loc în municipiul Hunedoara în acest week-end

Chiar dacă în rândul comunelor din zona Munţilor Apuseni ani la rând, sportivii din Albac au dominat şi domină mai toate competiţiile sportive şcolare, iată că mai apar şi în alte localităţi „stele” ale sportului. Asta desigur, datorită ambiţiei şi a dorinţei unor tinere de a se afirma nu numai în pregătirea şcolară ci şi în domeniul sportului, precum şi a efortului depus de antrenorul lor.

Este vorba de echipa de fotbal a Şcolii gimnaziale  „Horea” din comuna Horea, care sub îndrumarea prof. Emil Marin Mateş, a câştigat recent faza judeţeană la fotbal fete pe teren redus (clasele V-VIII), din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, obţinând dreptul de a participa la faza zonală organizată în zilele de 22, 23 şi 24 martie în municipiul Hunedoara. În cadrul fazei judeţene, ce s-a desfăşurat la Şcoala “Mihai Eminescu” din Alba Iulia, tinerele fotbaliste din Horea s-au întrecut cu un număr de patru echipe, ale şcolilor “Alexandru Domşa” Alba Iulia, Colegiul Tehnic Sebeş, Şcoala Gimnazială Cricău şi Şcoala Mihai Eminescu Alba Iulia.

După ce au învins cu 3 -1 echipa „Alexandru Domşa”, în finala judeţeană, echipa moaţelor din Horea, fiind încurajată de pe margine chiar şi de directorul şcolii, prof. Petru Mateş, s-a mobilizat exemplar şi a trecut de echipa Şcolii „Mihai Eminescu”, cu scorul de 4-2, devenind campioană.

Iată componenţa echipei: Costea Gabriela, Costea Alina Mădălina, Costea Mădălina, Costea Niculina Sorina, Giurgiu Andreea Elena, Neag Paula, Oneţ Cosmina, Oneţiu Ana Mihaela,  Oneţiu Ana Maria, Oneţiu Mihaela, Paşca Igna Alina Mădălina şi Rădac Andreea Anamaria.

Ele vor reprezenta Alba la această disciplină din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, urmând să se întreacă, în acest week-end,  cu echipele judeţelor Arad, Hunedoara, Timiş, Caras-Severin şi Mehedinţi. Succes fetelor!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea