Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Două spații de servicii noi, inaugurate pe autostrada A1, în zona localității Pianu. Care sunt dotările de care pot beneficia șoferii

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Două spații de servicii noi, inaugurate pe autostrada A1, în zona localității Pianu. Care sunt dotările de care pot beneficia șoferii

Pe autostrada A1, în zona localității Pianu, au fost deschise două noi spații de servicii, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Potrivit unui comunicat al companiei, transmis miercuri AGERPRES, inaugurarea noilor spaţii de servicii a avut loc ca urmare a contractelor de concesiune încheiate între CNAIR şi Mol România Petroleum Products SRL.

Dotările puse la dispoziţie în aceste spaţii de servicii sunt: parcare autoturisme (120 locuri pe Calea 1 – inclusiv parcare autoturisme pentru persoanele cu dizabilităţi şi autorulote); 120 locuri pe Calea 2 – inclusiv parcare autoturisme pentru persoanele cu dizabilităţi şi autorulote); parcare camioane (14 locuri pe Calea 1; 14 locuri pe Calea 2); parcare autocare (trei locuri pe Calea 1; trei locuri pe Calea 2); parcare motociclete (10 locuri pe Calea 1; 10 locuri pe Calea 2); zonă aspirator (un loc pe Calea 1 şi un loc pe Calea 2); staţii încărcare vehicule electrice pentru încărcare până la 100 KW (curent continuu) şi până la 22 KW (curent alternativ) – conectori CCS, CHAdeMO şi Type 2 (patru locuri pe Calea 1 şi patru locuri pe Calea 2).

De asemenea, în aceste puncte există staţii distribuţie carburant, staţii încărcare GPL, spaţii comerciale, facilităţi duş, snack bar şi toalete publice.

Reprezentanţii CNAIR precizează că alte două spaţii de servicii vor fi deschise în perioada imediat următoare pe autostrada A1, între Sibiu şi Nădlac, la km 297 + 900 (stânga) şi km 297 + 000 (dreapta), în zona localităţii Câlnic, din judeţul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua formula de calcul a pensiilor 2024. Cum se vor recalcula pensiile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Noua formula de calcul a pensiilor 2024. Cum se vor recalcula pensiile. Ce prevede noua lege? Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a explicat la Antena 3, care este formula din noua lege a pensiilor pentru recalcularea veniturilor pensionarilor Noua formula de calcul a pensiilor 2024 prevăzută în legea pensiilor care va intra în vigoare la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea