Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Două podiumuri consecutive pentru Răzvan Ponoran în Dunlop Romanian Superbike. Pilotul albaiulian urcă pe locul 3 în clasamentul general SBK

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pilotul albaiulian Răzvan Ponoran a obținut, în această vară, două locuri trei consecutive, iar ca urmare a acestor rezultate urcă pe poziția a 3-a în clasamentul clasei regina (Superbike) din cadrul competiției Dunlop Romanian Superbike – motociclism viteza pe circuit.

Razvan PonoranRăzvan are 28 ani, și pilotează o motociclată Kawasaki zx10 2012, 1000 cmc 200cp 175 kg. El participă în acest campionat de 3 ani. În primul an a terminat pe locul 3 la clasa Rookies 1000 (debutanți), iar anul trecut a obținut locul 6 Superbike (clasa regina).

În 2015, competiția are 7 etape, până acum 4 fiind finalizate; acestea s-au desfășurat, în Grecia, la Serres, pe o pista pe jumătate udă, unde Răzvan a obținut locul 5. A urmat, apoi, etapa din Ungaria, pe  Pannonia Ring, unde pilotul albaiulian a avut probleme grave la ambreiaj și a încheiat cursa tot pe locul 5. Acum 3 săptămâni, s-a clasat pe locul 3 la etapa din Slovacia – Circuitul de lângă Bratislava.

În weekendul trecut, pe faimosul circuit de MOTO GP din Cehia, Brno, pilotul albaiulian a început cu ghinion, după ce în sesiunea de calificări a fost acroșat de un pilot străin. Din cauza accidentului a ratat sesiunile de calificări neputând obține un timp mai bun. Totuși, în această cursă a revenit și a urcat până pe locul 3 obținând un nou podium. În urma acestui rezultat pilotul albaiulian urcă pe locul 3 în clasamentul general al clasei SBK.

Răzvan Ponoran este susținut financiar de Doppel Herz, Mercur Grup Alba Iulia, Wercometal Zlatna și Elis pavaje. (D.S.)

[nggallery id=755]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea