Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| DEZAMĂGIRE totală la parada militară din Alba Iulia, de Ziua Națională: Traseul său a fost schimbat neanunțat, mulți spectatori alături de copii, „uitați” pe o stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEZAMĂGIRE totală la parada militară din Alba Iulia, de Ziua Națională: Traseul său a fost schimbat neanunțat, mulți spectatori alături de copii, „uitați” pe o stradă

Multe persoane care s-au deplasat în cursul zilei de astăzi, 1 Decembrie 2022, la Alba Iulia pentru a vedea manifestările cu ocazia Zilei Naționale a României, au avut parte de o surpriză neplăcută.

Mai exact, traseul paradei militare a fost modificat, iar persoanele care așteptau să vadă soldații defilând pe Bulevardul Horea, așa cum a fost anticipat, s-au trezit „singuri” pe drum, principalii săi actori luând-o în schimb pe strada Cloșca. (foto abnews.ro)

„Parada militară a fost o bătaie de joc la adresa copiilor,mai ales cei care au stat pe Bulevardul Horea, aproape de sensul giratoriu. Foarte mulți oameni au fost nemulțumiți că s-a schimbat traseul.

Puteau să anunțe când s-a format șirul pe unde o iau militarii și că numai mașinile merg până în capăt.”, au fost declarațiile unui cititor ziarulunirea.ro, care a transmis aceste informații pe adresa redacției.

Parada militară de 1 Decembrie 2022, principalul punct de atracție al manifestărilor dedicate Zilei Naționale a Romaniei, a revenit în forță la Alba Iulia, după perioada restricțiilor din pandemie.

Sursa foto: abnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Coliziune între două mașini, pe strada Zlatnei, la Micești

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Coliziune între două mașini, pe strada Zlatnei, la Micești Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs în mun. Alba Iulia, str. Zlatnei. Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între 2 autoturisme. Secțiune Știri sub articolul principal Urmăriți Ziarul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea