Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Designerul Ioana Șuteu și manechinul Sara Anastasia Sas au cucerit Dubaiul! Au fost premiate la WORLD FASHION FESTIVAL

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Designerul albaiulian Ioana Șuteu a participat, de curând, la cel mai mare festival de modă din lume – World Fashion Festival Awards, care a reunit cunoscute vedete internaționale din lumea modei.

Din țara noastră a fost singurul designer invitat la acest important eveniment, fiind dorită pentru a prezenta minunata colecție de rochii realizate din pene de păun.

”De câte ori voi mai fi invitată voi merge în Dubai cu mare drag, pentru că inima modei nu mai bate la Milano, ci în Dubai. Anul trecut am mai fost, pentru 3 săptămâni, în Dubai și experiența de atunci mi-a prins foarte bine în realizarea colecției din acest an, pentru că am avut ocazia să cunosc oamenii de acolo, dar și tradițiile locului. Mi-am dorit să merg acolo cu o colecție dedicată lor, să îndrăgească modelele mele, să îmbin armonios elementele, iar ei să fie încântați atunci când îmi vor vedea colecția. Am ales o gamă cromatică foarte veselă, cu toate nuanțele de verde – care e culoarea lor preferată”, ne-a mărturisit Ioana Șuteu cu puțin timp înainte de a-și prezenta creațiile în Dubai.

La festival a participat, alături de Ioana Șuteu, și Sara Anastasia Sas, o fetiță care i-a prezentat creațiile dedicate celor mici. Ioana Șuteu s-a bucurat de aprecierea gazdelor, mai ales după ce în perioada premergătoare festivalului a fost promovată la toate posturile locale de radio și televiziune, inclusiv la TV Al jazeera. La începutul acestei luni, la plecarea spre Dubai, Ioana Șuteu era încrezătoare că modelele sale vor avea succes, colecția sa haute couture fiind pregătită cu minuțiozitate, zi de zi, astfel că niciun detaliu nu i-a scăpat din vedere.

Au cucerit sala, dar și… juriul La World Fashion Festival Dubai, Ioana Șuteu a participat cu două colecții – luxury peacock, formată din 12 rochii de seară și o colecție pentru copii – tot cu 12 piese – rochițe inspirate din grădina botanică din Dubai – Miracol Garden. Fiecare model prezentat pe scena festivalului a fost primit cu aplauze, iar la finalul prezentării, atât designerul, cât și micuța Sara au fost primite cu aplauze chiar de cei ce se aflau la masa juriului, fapt neobișnuit la astfel de evenimente.

Designerul internațional Ioana Șuteu a obținut Marele Premiu al festivalului desfășurat recent în Dubai, primind o diplomă pentru cele două colecții, considerate de juriu ca fiind cele mai bune colecții prezentate pe scena evenimentului. În urma succesului de care s-a bucurat în Dubai, Ioana a fost invitată să-și prezinte creațiile la Festivalul de Film de la Cannes, pe covorul roșu – un vis al multor designeri, pe care prea puțini ajung să-l împlinească.

”Știu ce pot și o să reușesc!”, ne declara de curând Ioana Șuteu. Dacă a reușit, prin creațiile sale speciale, să cucerească inimile celor prezenți la festivalul din Dubai, suntem încrezători că dorința sa se va împlini și la Cannes!

Sursa foto: facebook Ioana Șuteu

[nggallery id=5482]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea