Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: ”Descoperă scrisorile Cetății” – Eveniment inedit pentru localnici și turiști, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetatea Alba Carolina i-a provocat, sâmbătă, pe localnici și pe turiști să să o cunoască participând la un eveniment inedit – o ”vânătoare” de scrisori lăsate pe un traseu de cunoaștere a obiectivelor istorice într-un mod creativ și incitant.

Traseul s-a conturat prin identificarea răspunsurilor la o serie de chestionare cu indicii, care le-au fost înmânate participanților pe rând, la fiecare obiectiv istoric identificat. Inițiativa aparține Primăriei Municipiului Alba Iulia în colaborare cu Asociația Arta nu mușcă (prin LivrezDragoste.ro – Atelierul de scrisori) având atât scopul de a experimenta spațiile publice într-un mod creativ, cât și de a sugera că scrisul de mână are viitor!

Evenimentul s-a desfășurat în contextul proiectului Interactive Cities – proiect finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului european de cooperare interregională URBACT III (2014-2020), prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

FOTO: Ania Ciolacu

[nggallery id=4001]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea