Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Declarație de „război” din partea primarului din Teiuș împotriva străzilor neasfaltate din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul Teiușului, Mirel Vasile Hălălai, a declarat „război” tuturor străzilor neasfaltate din orașul pe care-l administrează, anunțând că orașul se află într-un proces de plină dezvoltare. Astăzi s-a asfaltat legătura dintre strada Ardealului și strada Primăverii, cu șoseaua națională.

„Asfalt proaspăt, munca intensă la ridicarea căminelor de canalizare, la borduri și in curând, trotuare moderne, într-un cuvânt legătura dintre DN1-Primăverii-Ardealului, un vis care, după zeci de ani de praf și mizerie, devine realitate palpabilă, așa cum stă bine unei străzi moderne dintr-un oraș cu care trebuie să ne mândrim toți teiușenii!”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Ieri, zona centrală a Teiușului a fost „atacată”, prin desfacerea pavajului existent, spargerea plăcilor de beton și alinierea noilor trotuare și rigole, totul în scopul de a realiza o zonă cu locuri de parcare moderne și sigure.

„În ce priveste predictibilitatea lucrărilor de modernizare a drumurilor, lucrurile stau în felul următor: terminăm lucrările de infrastructură, ce constau în înlocuirea conductelor de apă; realizăm canalizarea, reabilităm și alte utilități (lucruri care trebuiau să fi fost realizate cu cel puțin zece ani înainte) și apoi modernizăm străzile.

Este bine de știut că în ultimii trei ani am adus la statut de oraș peste 19 străzi din Teiuș!”, a declarat Mirel Hălălai.

În urmă cu o săptămână, s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor de amenajare și de refacere a trotuarelor și rigolelor carosabile de pe partea stângă a străzii Decebal. Ordinul de începere a lucrărilor fiind emis în urmă cu două zile, în data de 27 aprilie.

Totodată, imediat după trecerea Sfintelor Sărbători Pascale, toate cele patru străzi din zona Cetățuie au fost asflatate. Așadar, pentru cetățenii din această zonă, tot deranjul procovat de praf, va deveni o amintire.

[nggallery id=7879]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT

Unirea Ziarul

Publicat

în

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din satul Muncelul, comuna Baia de Arieș au fost avertizați miercuri noaptea, în jurul orei 23.30, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. ”A fost semnalata prezența unui urs în sat. Muncelul, oraș Baia de Aries. S-a emis mesaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea