FOTO| De teama coronavirusului, o primărie din România a instalat dispensere cu dezinfectanţi în mijloacele de transport în comun

Frica de o eventuală epidemie de coronavirus, întreţinută de zvonuri şi de diverse informaţii contradictorii, au determinat primăria unui oraş din România să ia propriile măsuri în acest sens.

Călătorii din Turda care utiliezează autobuzele operate de compania de transport din oraş au la îndemână dispensere cu dezinfectanţi în mijloacele de transport în comun. Cei care călătoresc cu aceste autobuze sunt încurajaţi să utilizeze aceste dispozitive şi să-şi dezinfecteze mâinile atât la urcarea în autobuz cât şi la coborâre.

INFORMARE COVID-19

„Turda este primul şi singurul oraş din România care a instalat dispensere cu dezinfectanţi în mijloacele de transport în comun. Primăria Turda, prin compania de transport public, a implementat un proiect menit să protejeze populaţia şi să ofere cetăţenilor o metodă eficientă de igienă în mijloacele de transport în comun.

Astfel, în toate autobuzele electrice au fost montate dispensere cu dezinfectant pentru mâini. Soluţia cu dezinfectant pe bază de alcool este foarte eficientă împotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii şi virusurile. Toţi călătorii sunt încurajaţi să utilizeze aceste dispozitive, să îşi dezinfecteze mâinile atât la urcarea în autobuz cât şi la coborâre”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Primăriei Turda.

Sursa: adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...