Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

FOTO: De Dragobete, albaiulienii s-au iubit şi s-au distrat în stil românesc, la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De Dragobete, la Alba Mall dragostea a plutit în aer. Complexul Comercial a găzduit duminică seara un eveniment cultural intitulat „Cu drag…de Dragobete”, organizat de Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba şi Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul” Alba Iulia. Toţi îndrăgostiţii care au sărbătorit iubirea la Alba Mall au avut parte de momente de umor, dansuri romantice , concerte de muzică uşoară şi populară,  dar şi de un inedit concurs.  

Pe scena special amenajată în Piaţeta Centrală au urcat pe rând interpreţii locali Bianca Chiorean, Paul Tomuş, Andreea Cristea, Diana Selegean, Diana Vâtcă, Georgiana Petruse, Laura Todică, Andreea Ardeleanu şi Miruna Bianu, conduşi de doamna Marinela Popa de la Centrul de Cultură Augustin Bena. Aceştia au intepretat pentru tinerii prezenţi melodii de dragoste precum:  „Super Love” a lui Ştefan Bănică Jr., „Tu şi eu”-  Inna, „Jumătate” – Elena Gheorghe  sau „It’s a heartache” a lui Bonnie Taylor.

De asemenea, au urcat pe scenă cu un spectacol minunat de dansuri greceşti şi vals, elevii  Colegiului Militar „Mihai Viteazul”. Evoluţia scenică a continuat cu un moment de umor oferit de elevii clasei de actorie, condusă de Viorel Cioflică, precum şi cu dansuri populare ale formaţiei din localitatea Fărău, condusă de d-nul Vianu Bradea. În final, Maria Filimon şi Cătălin Haşa au cântat în stil dulce românesc, alături de Ansamblul Folcloric al judeţului Alba.

Tot în cadrul evenimentului, a avut loc un concurs intitulat sugestiv „Iubeşte Româneşte…în carul cu fân”, în cadrul căruia îndrăgostiţii albaiulieni au putut îmbrăca haine populare şi s-au putut fotografia într-un cadru tradiţional românesc, pregătit de organizatori. Cea mai reuşită fotografie a fost premiată de Alba Mall, cu un voucher în valoare de 100 de lei.

Vă prezentăm mai jos imagini din cadrul evenimentului:

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea