Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO DARURI DE PAŞTI: Tinerii pesedişti din Sebeş au oferit 150 de pachete de alimente familiilor nevoiaşe

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, PSD Sebeș a adus bucurie în sufletele a zeci de familii nevoiașe, oferindu-le astăzi, 2 mai 2013, pachete cu alimente și dulciuri. Acțiunea a avut loc în Municipiul Sebeș, începerând cu ora 12.00.

Social-democrații au pregătit 150 de pachete pentru familiile nevoiașe din municipiul Sebeș și localitățile aparținătoare Lancrăm, Petrești și Răhău. Inițiativa de a oferi pachete de Paște familiilor cu venituri reduse a venit din partea Organizației de Tineret a PSD Sebeș.

 ”Este o tradiție ca în ziua de Joia Mare să oferim pachete persoanelor aflate în dificultate. Acțiunea de astăzi a fost iniţiată de organizația de tineret, cu sprijinul organizației de seniori a partidului”, a declarat Spătariu Vasile – președintele Organizației de Tineret a PSD Sebeș.

La acțiunea de astăzi au participat o parte din tinerii social-democrați, dintre care amintim: președintele TSD Spătariu Vasile, vicepreședinții TSD Bologa Răzvan, Dăncilă Florin, Fulea Florin, Radu Daniel, Todoran Raul, secretar Tărâță Anca, împreună cu președintele Organizației municipale a PSD Sebeș, Romică Dragosin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Săptămâna altfel” desfășurată la expoziția feroviară din Teiuș. Zâmbete și bucurie pentru elevii școlii „Mihai Eminescu” plimbați prin lumea trenurilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Săptămâna altfel” desfășurată la expoziția feroviară din Teiuș. Zâmbete și bucurie pentru elevii școlii „Mihai Eminescu” plimbați prin lumea trenurilor De „săptămâna altfel”, o parte dintre elevii școlii „Mihai Eminescu” din Alba Iulia s-au bucurat de o vizită la expoziția feroviară din Teiuș. O parte dintre elevii care învață la Școala Gimazială „Mihai Eminescu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea