FOTO: Cursanţii Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba, din nou la înălţime

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, Grupul  „Primavera” al clasei de canto muzică ușoară, coordonat de prof. Marinela Popa, a fost din nou la înălţime. Membrii grupului au participat la Festivalul Internaţional pentru coruri şi grupuri vocale „Mugurii”,  ce a avut loc sâmbătă, 10 noiembrie, la Sf. Gheorghe,  unde au avut un repertoriu de excepţie, cu melodii din muzica corală românească. Aceştia au fost aplaudaţi la scenă deschisă  și au primit felicitări atât din partea publicului spectator cât și din partea participanților, dar și a organizatorilor de la Școala Populară de Arte și Meserii din Sf. Gheorghe.

Festivalul s-a desfășurat pe scena Muzeului Național din Sf. Gheorghe, unde și-au demonstrat calitățile interpretative patru formații și grupuri vocale alcătuite din cursanți de la: Școala Populară de Arte și Meserii -Sf. Gheorghe, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, Odorheiu Secuiesc și Școala de Arte și Meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, cu grupul „Primavera”, care a interpretat piesele: ,,Doruleț dorulețule”- melodie populară, „Limba Românească”- G. Sion melodie veche, „Revedere”- D. G. Kiriac, pe versuri de M. Eminescu și ,,Lioara”- C. Râpă. Componența grupului Primavera este: Diana Selegean, Andreea Ardeleanu, Diana Vâtcă, Laura Todică, Ioana Medrea, Andreea Cristea, Andreea Stănuț și Denisa Popa. Activitatea grupului nu se încheie aici deoarece în următoarea perioadă pregătesc un repertoriu de colinde și cântece de Crăciun.

ELIT

 Îi felicităm şi noi pe membrii grupului pentru rezultatele frumoase obţinute până acum şi le urăm mult succes în continuare!

 

Mihail David - 2020

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...