Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Cupa de Cristal BMW şi Cupa Oraşelor. Competiţii prestigioase la Pianu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ediţia a 6-a a uneia dintre cele mai prestigioase competiţii de golf amator din România, care are ca sponsor titular compania BMW, este organizată anul acesta, pe durata a 3 zile, pe terenul clubului „Paul Tomiţă” din Pianu de Jos.

În primele două zile (ieri şi azi) a fost programată Cupa de Cristal BMW (în sistem stableford net, la care au luat startul 48 din cei 60 de jucători înscrişi), iar duminică se desfăşoară competiţia pe echipe Cupa Oraşelor (în format foursome, two balls).

Cu ocazia acestui eveniment deosebit, la Pianu de Jos este organizată şi o expoziţie de maşini de lux (ce pot fi testate de participanţi), noutatea fiind dată de faptul că învingătorul va reprezenta România, după o absenţă de 9 ani, la finala mondială BMW Golf Cup. Turneul este împărtit în trei categorii de handicap: domni 1 (HCP 0-12), domni 2 (HCP 13-28) și doamne (HCP 0-28), fiind inclus în clasamentul naţional al jucătorilor cu un coeficient de 1,5 puncte.

Dan HENEGAR

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea