Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Cum s-a petrecut accidentul MORTAL de pe DN 14B, în care a DECEDAT un biciclist din Sâncel și un altul a fost rănit: Șoferul autoturismului, un tânăr de 24 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut accidentul MORTAL de pe DN 14B, în care a DECEDAT un biciclist din Sâncel și un altul a fost rănit: Șoferul autoturismului, un tânăr de 24 de ani

Un bărbat de 59 de ani din Sâncel a decedat marți, 2 iulie 2024, în accidentul mortal petrecut pe DN 14B, la ieșire din Blaj spre Crăciunelu de Jos. Un alt bărbat, de aceeași vârstă și tot din Sâncel, a fost rănit.

”La data de 2 iulie 2024, pe DN 14B, în afara municipiului Blaj, județul Alba, un autoturism ar fi acroșat doi bicicliști. Unul dintre aceștia, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Sâncel, județul Alba, a decedat, iar celălalt, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Sâncel, a suferit leziuni corporale”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Conducătorul autoturismului care i-a acroșat pe cei doi bicicliști este un tânăr de 24 de ani, din Crăciunelu de Jos.

Reamintim că evenimentul a avut loc în jurul orei 14.00. Unul dintre bicicliști a fost declarat decedat la fața locului de către echipajele de intervenție, iar celalalt a fost asistat de echipajul SMURD.

Alte 2 persoane din autoturism, soferul și un pasager, au fost asistate de echipajul SAJ care a intervenit la locul faptei.

Traficul rutier a fost blocat în zona producerii accidentului aproximativ o oră pentru activități procedurale și de cercetare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

S-a stins din viață profesorul Pienar Traian, o persoană emblematică pentru comunitatea din Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a stins din viață profesorul Pienar Traian, o persoană emblematică pentru comunitatea din Vințu de Jos Luni, 01 iulie 2024, s-a stins din viață, profesorul Pienar Traian din Vințu de Jos, o persoană emblematică pentru comunitatea locală a comunei. ”Ne cedează sufletele rând pe rând, iar noi cei ce izbăvim, rămânem în această lume tot […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea