FOTO| Cum au scăpat în mod miraculos Biblia și Tricolorul în urma unui incendiu care a mistuit o biserică din județul Arad

În data de vineri, 3 aprilie, Biserica Ortodoxă din Gai a început să fie umplute de fum, în urma unui scurtcircuit produs în zona altarului. Pompierii au intervenit pentru stingerea acestuia, având parte de o mare surpriză uimitoare: Biblia și Tricolorul au rămas, în mod miraculos, neatinse de flăcările care mistuiseră locașul de cult.

„În viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de gândit.

ELIT

Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în această după-amiază, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai. Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins.

Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune!

Întotdeauna există speranță!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din România

Sursă foto: ISU Arad

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...