Rămâi conectat

Sport

FOTO: Cristian Petropulos – reales președintele AJF Alba | Răzvan Burleanu, președintele FRF, prezent la adunarea „fotbalului amator” din județ

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cristian Petropulos – președinte, respectiv Ovidiu Hulea și Mihai Dăscălescu – vicepreședinți, vor conduce Asociația Județeană de Fotbal Alba, în urma alegerilor de astăzi, 16 martie, moment la care invitat de onoare a fost Răzvan Burleanu – președintele Federației Române de Fotbal.

În condițiile în care cei trei nu au avut contracandidați, întâlnirea fotbalului amator județean a avut în prim plan prezența șefului FRF. 55 de membri prezenți din cele 61 de cluburi afiliate, au asigurat cvorumul, au votat pentru continuitate și pentru noua componență a Biroului Executiv al AJF Alba.

Cristian Petropulos a câștigat un nou mandat, cu 54 de voturi pentru și o abținere. La fel a curs scrutinul și cazul noului și vechiului vicepreședinte Mihai Dăscălescu (54 voturi pentru și o abținere), iar Ovidiu Hulea a întrunit unanimitateea.

*Iosif Iancu (Spicul Daia) – reprezentantul Ligii a IV-a în Biroul Executiv

Reprezentantul Ligii a 4-a în Biroul Executiv va fi  Iosif Iancu (Spicul Daia) – ce a strâns 7 votori, iar Ioan Demeter (Olimpia Aiud) a strâns numai 6 voturi! Daniel Popa (Limbenii Limba) a fost reconfirmat, prin vot în unanimitate, ca reprezentant al Ligii a V-a în Biroul Eexcutiv. De asemenea, Adrian Bicheși (Unirea Alba Iulia) va fi în continuare reprezentantul echipelor de copii și juniori, singura schimbare în componența Biroului Executiv fiind aceea a reprezentantului Ligii a IV-a. Secretar general al AJF Alba rămâne Mihai Țîra, la fel Ioan Ilie – președinte la Comisia de Competiții și Alexandru Vodă – președintele Comisiei de Arbitri, sau Ioana Marin – trezorier

Ajuns în Cetatea Marii Uniri după ce ieri România a primit fantastica veste a găzduirii tragerii la sorți a Euro 2020, Răzvan Burleanu a remarcat AJF Alba, realizările fotbalului din județ și prezența internaționalilor români Gicu Grozav și Nicolae Stanciu în prima reprezentativa. „AJF Alba se bucură de toată încrederea din partea FRF. Aici am oranizat pentru prima dată în țară cursurile de Licența B și vor deveni o permanență. AJF Alba este un adevărat partener, având diverse acțiuni comune, cum ar fi Interliga sau Cupa Satelor, care s-a inspirat din Campionatul Munților Apuseni. Îl felicit pe Cristi pentru tot ce a realizat aici, în fotbalul din Alba și ne dorim ca peste 4 ani fotbalul de aici să arate mai bine„, a mai adăugat Burleanu.

Prezent la Adunarea Generală a AJF Alba, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalului din județ, plecând de la internaționalii Gicu Grozav și Nicolae Stanciu și până la activitatea Asociației Județene de Fotbal Alba. Răzvan Burleanu, ca invitat de onoare, alături de Octavian Goga, Ciprian Paraschiv – FRF, Daniel Sabou- Sălaj, Traian Marcu – Sibiu, Gheorghiță Bogdan, Cristi Petean – Hunedoara, Radu Bitea – Bihor, Gabi Marconi și Adrian Lucaci – Arad – au primit diplome de onoare din partea AJF Alba.

Considerat de Adrian Lucaci, președintele AJF Arad, drept „cel mai avangardist președinte de AJF din țară”, Cristian Petropulos a fost lăudat de șeful FRF.

Să fiți foarte mândri că aveți doi jucători la echipa națională în acest moment! Nu foarte multe județe se bucură de asemenea realizări. Pe de altă parte, Alba Iulia merită o echipă de Liga a 2-a! Gândiți-vă ce a ar însemna un stadion modern la Alba Iulia, cu o capacitate de 8-10.000 de locuri, raportat la ce s-a întâmplat la Craiova„, a spus Răzvan Burleanu.

[nggallery id=6865]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea