Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Covrigăria IOAN a ajuns și în orașul Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cunoscuta ,,Covrigărie Ioan”, care a apărut pe piață în urmă cu aproape patru ani, și are puncte de desfacere în mai multe localități precum: Sebeș,Tg.Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca și București a deschis astăzi, un magazin și în orașul Cugir.

Încă de la primele ore ale dimineții, cugirenii au au făcut coadă pentru a cumpăra produsele pregătite într-un modern și atractiv spațiu situat pe strada Al. Sahia,( lângă Banca ,,Transilvania”). Potrivit administratorului, punctual de lucru din Cugir are 10 angajați (câte 5 pe schimb), desface o gamă diversificată de produse, de la covrigi simpli cu diferite semințe, până la langosi și produse consistente, cum ar fi: aperitive cu ștrudel și cașcaval, specialități cu cârnăciori picanți sau gustări dulci, covrigi cu ciocolată, dulceață etc.

,,Suntem bucuroși că Ioan ,,Covrigi cu suflet” a ajuns și la Cugir grație strădaniei noastre de a realiza o investiție ( destul de costisitoare), menită să satisfacă nevoile și gusturile oamenilor din aceast frumos oraș. Gama de produse proaspete este diversificată, iar preparatele se fac în fața clienților, fără a folosi materiale congelate. Mergem încrezători cu sloganul “Calitatea face diferența!” iar motto-ul afacerii rămâne ”Covrigi cu suflet”, ne-a declarat administratorul.

De menționat că anul trecut, la TOPUL FIRMELOR 2016, unde Camera de Comerț a premiat companiile cu rezultate deosebite „Covrigaria Ioan”, firma Oprita Business SRL a primit diploma cu locul 1 pe domeniul de activitate. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan ar putea fi despăgubiți. Ce a propus APADOR-CH

Bera Larisa

Publicat

în

Șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan ar putea fi despăgubiți. Ce a propus APADOR-CH Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH) a propus despăgubirea printr-o sumă de bani, pe lângă înapoierea permisului, șoferilor care rămân fără permis de conducere în urma unui test rapid antidrog, care se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea