FOTO: Copiii ocrotiți în Casa de Tip Familial „Sfântul Ioan Botezătorul” din Aiud s-au relaxat la Păltiniș în vacanța intersemestrială

Copiii ocrotiți în Casa de Tip Familial „Sfântul Ioan Botezătorul” din Aiud au avut parte săptămâna aceasta de o excursie de o zi în stațiunea montană Păltiniș. Excursia a fost organizată de Asociația Filantropia Ortodoxă – filiala Aiud în vacanța intersemestrială a elevilor, ca o recompensă pentru rezultatele obținute în primul semestru al anului școlar 2018 – 2019.

ELIT

„Copiii au petrecut câteva ore în aer liber, s-au bucurat de zăpadă și s-au dat cu săniile. Ei s-au relaxat și s-au destins după un semestru școlar în care au depus eforturi pentru a obține rezultate bune la învățătură. Copiii vor reveni la cursuri cu forțe proaspete și vor face mult mai bine față provocărilor școlare”, au precizat reprezentanții așezământului social.

Casa de Tip Familial „Sfântul Ioan Botezătorul” din Aiud a fost înființată în anul 2011 în urma unui parteneriat între Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia, Asociaţia Filantropia Ortodoxă – filiala Aiud și Consiliul Judeţean Alba prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.

Mihail David - 2020

În cadrul acestei case sunt ocrotiți 15 copii și tineri cu vârste cuprinse între 6 și 21 de ani. Aceștia beneficiază de găzduire, hrană, servicii educative și de orientare şcolară, de suport emoțional și de activități de dezvoltare a deprinderilor de viață independentă. (Z.U.)

Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...