FOTO: Copiii Grădiniței PP STEP BY STEP NR 12, Alba Iulia reciclează

Necesitatea protejării mediului ambiant, respectul față de natură și atitudinea responsabilă fată de utilizarea resurselor naturii sunt câteva dintre elementele de bază ale educației promovate în grădinița noastră.

La invitaţia Agenţiei Romane de Reciclare RoRec, începând cu anul școlar 2013-2014, Grădiniţa PP Step by Step nr. 12, Alba Iulia, condusă de d-na Director Suciu Veronica, s-a înscris în Patrula de Reciclare – program naţional de educaţie pentru mediu. Programul Patrula de reciclare a venit în întâmpinarea misiunii grădiniţei de a forma o generație de tineri responsabili, preocupați de grija față de mediul înconjurător și care generează schimbări benefice în comunitățile lor.

INFORMARE COVID-19

Și în acest an școlar, Patrula de Reciclare de la Grădinița cu PP Step by Stp Nr.12- Alba Iulia, și-a propus să pună în practică propriile activități (activități educative, de informare, de creație) pentru a încuraja obiceiul de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), în scopul stimulării creativității copiilor şi pentru a-i îndemna să aplice cunoştinţele dobândite prin acest proiect.

Prescolarii grupei mijlocii Bobocei pufoși, de la Gradinita nr. 12  au participat la un marş ecologic, ocazie cu care au împărțit pliante oamenilor cu scopul de a-i informa și de a-i ajuta să conștientize importanța colectării selective a deșeurilor, în special a DEEE (DESEURI DE ECHIPAMENTE  ELECTRICE SI ELECTRONICE), iar cu ocazia vizitei efectuate la scoala, copiii le-au transmis prietenilor din clasa Pregătitoare C a ”Liceului cu Program Sportiv”, Alba Iulia (învățatoare Opruța Speranța Sultana), îndemnuri ecologice.

Mesajele micilor ecologisti de la Grădiniţa nr. 12 Alba Iulia au fost:

GRADINITA 12 RECICLEAZĂ!

RECICLEAZĂ DEEE!

RECICLARE, REFOLOSIRE, RECONDITIONARE!

SI TU POTI FI ECOLOGIST!

Prof.inv.presc. Decean Ioana Delia,

 Responsabil Imagine al GPP Step by Step nr12, Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...