Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO Coliziune între un motociclist și un autoturism, în față la Alba Mall. O persoană rănită

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

coliziune03Un accident rutier s-a petrecut astăzi, 8 octombrie, în jurul orelor 18.00, în fața mall-ului din Alba Iulia.

Un motociclist a intrat în coliziune cu un autoturism, conform IPJ Alba.

O persoană a fost rănită și primește îngrijiri medicale.

UPDATE 1: Se pare că autoturismul Opel Corsa nu ar fi acordat prioritate motociclistului, la un viraj stânga, spre intrarea în parcare. Bărbatul de pe motocicletă a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

UPDATE raport IPJ Alba: Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.N.T., de 34 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, în dreptul unui centru comercial din Alba Iulia, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga şi a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de S.G., de 67 d ani, din Alba Iulia. În urma impactului autoturismul condus de B.N.T. a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie  în vârstă de 33 de ani, din Alba Iulia ce intenţiona să iasă din parcarea centrului comercial.

În urma accidentului motociclistul a suferit contuzii de membre şi leziuni la nivelul feţei şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=2415]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte Reprezentanții Spitalului Foișor, unde este internat Florin Piersic, au oferit noi date despre starea de sănătate a actorului. Citește și: Proceduri de kinetoterapie și recuperare medicală începute de Florin Piersic. Informațiile transmise de medici […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea