Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis – Acțiune organizată la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis a realizat, cu ocazia Zilei Naționale, o acțiune devenită deja tradițională. Astfel, în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, în Parcul Unirii din Alba Iulia a fost amplasat Domul Geodezic, o construcție emblematică pentru club, simbol al unei geometrii a naturii, dar și al unei eficiențe spațiu-energie, într-o perioadă în care omenirea își pune tot mai mult problema resurselor limitate de care dispune.

Potrivit președintelui Rotary Club Alba Iulia CIVITAS SOLIS – Dana Tomșiț, “albaiulienii și nu numai că au fost așteptați la Dom de către rotarienii Civitas Solis, pentru a sărbători împreună Ziua Națională a României, dar în același timp pentru a se încălzi cu o cană de ceai fierbinte sau un vin fiert cu scorțișoară, într-o locație cu totul specială. Și, de ce nu, pentru a discuta și a împărtăși unii altora, de Ziua României, gândurile bune, dar și valorile centenare ale Rotary.

Domul a fost gazdă prietenoasă și pentru grup de tineri de 7 naționalități diferite, care  petrec, în cadrul Programului de schimb de tineri YEP, un an de studii în diferite licee din Romania, fiind cazați pe perioada întregului an școlar în sânul unor familii românești? Mai ales, ca acești tineri s-au simțit foarte bine de Ziua Naționala alături de colegii lor  din Alba Iulia (așa cum se poate vedea in imaginea de mai sus).

Ca de obicei, nu au lipsit surprizele și voia bună! Toate fondurile strânse (4835 ron) cu această ocazie vor fi direcționate către Campania de depistare precoce cifoscoliozei la copii din clasele V – VIII din Alba Iulia, campanie derulată în parteneriat cu Rotary Club Alba Iulia.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea